Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Πέτρος Φιλιπίδης έχει πικραθεί αλλά δε θέλει «αντιδικίες με συναδέλφους του» λέει ο δικηγόρος του

Ο Πέτρος Φιλιπίδης έχει πικραθεί αλλά δε θέλει «αντιδικίες με συναδέλφους του» λέει ο δικηγόρος του
NDP PHOTO

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα» για το πώς νιώθει τώρα οι δημοφιλής ηθοποιός, για δικαστική περιπέτειά του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του, ο Πέτρος Φιλιππίδης «αυτή τη στιγμή σκέφτεται την ώρα του Εφετείου, να μπορέσει να δώσει τον αγώνα και τη μάχη του για να μπορέσει να αποδειχθεί η αθωότητά του. Δεν είναι εκδικητικός ο Πέτρος Φιλιππίδης. Αυτά που τράβηξε στη ζωή του, αυτές τις στιγμές τις συντριπτικές για τον ίδιο και την οικογένειά του, τις κρατάει μέσα του και το στήριγμά του είναι η αγάπη του κόσμου».

Απαντώντας σε δημοσιεύματα, που ήθελαν τον Πέτρο Φιλιππίδη να κινείται δικαστικά εναντίον συναδέλφων του, ο δικηγόρος του είπε:

«Δεν έχει διάθεση να ξεκινήσει αντιδικίες με συναδέλφους του. Τον ενδιαφέρει μόνο να αποδειχθεί η αθωότητά του. Έχει πικραθεί με ανθρώπους που ήταν συνοδοιπόροι στη ζωή και όχι μόνο μπήκαν απέναντί του αλλά έγιναν και μάρτυρες κατηγορίας. Αλλά αυτά είναι μέσα στη ζωή. Ιούδες υπάρχουν πάντα και παντού».

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη απασχόλησε επί δέκα μήνες την επικαιρότητα, με τον δημοφιλή ηθοποιό να μένει ένα χρόνο στη φυλακή, μετά τις καταγγελίες που έγιναν, στο πλαίσιο του κινήματος #metoo. Η αυλαία έπεσε το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου 2023 ενώ τώρα, ο ηθοποιός περιμένει με αγωνία τι θα συμβεί στο Εφετείο…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις