Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ γιορτάζει τα 12 χρόνια γάμου με τη Νάνσι Σέβελ

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ γιορτάζει τα 12 χρόνια γάμου με τη Νάνσι Σέβελ

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ γιορτάζει την 12η επέτειο γάμου με τη Νάνσι Σέβελ. Το θρυλικό «σκαθάρι», έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για τη σύζυγό του.

Ο Paul McCartney γιορτάζει κάτι ξεχωριστό, τα 12 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του Nancy Shevell. Ευτυχισμένη επέτειο στην υπέροχη σύζυγό μου, Nάνσι. Ας περάσουμε υπέροχα», έγραψε ο σταρ των Beatles στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram και μοιράστηκε με τους 4,2 εκατομμύρια ακολούθους του μία κοινή τους φωτογραφία, από διακοπές στην Ελλάδα.

Αμέσως, η ανάρτηση γέμισε ευχές από διάσημους φίλους τους ζευγαριού.

Μεταξύ άλλων, η Ρίτα Γουίλσον έγραψε: «Ευτυχισμένη επέτειο! Εσείς οι δύο είστε οι καλύτεροι!», ενώ η Βρετανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, Τουίγκυ Λόσον ευχήθηκε με τη σειρά της: «Χρόνια πολλά, πανέμορφο ζευγάρι».

Όπως αναφέρει το People, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Μάιο του 2011 και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του ίδιου έτους σε μια λιτή τελετή στο Old Marylebone Town Hall στο Λονδίνο.

Η ανάρτηση του θρυλικού «σκαθαριού» με τη σύζυγο στη Μύκονο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paul McCartney (@paulmccartney)

 

Ωστόσο η 9η Οκτωβρίου σηματοδοτεί ένα ακόμη ορόσημο για τον σταρ.

Είναι τα γενέθλια του Τζον Λένον, ο οποίος θα έκλεινε τα 83 του χρόνια αν δεν είχε δολοφονηθεί τον Δεκέμβριο του 1980 μπροστά από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη.

«Γιορτάζω τα γενέθλια του υπέροχου φίλου και συνεργάτη μου», έγραψε σε νέα του ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο οποίο εμφανίζεται να τραγουδά μπροστά σε ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο του Λένον.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paul McCartney (@paulmccartney)

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις