Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ψηφίστηκαν μεταξύ των μεγαλύτερων losers του 2023

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ψηφίστηκαν μεταξύ των μεγαλύτερων losers του 2023
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι μεταξύ των μεγαλύτερων losers του 2023! Οι Δούκες του Σάσεξ ψηφίστηκαν από το The Hollywood Reporter, ένα αμερικανικό ΜΜΕ που αποτελεί… Βίβλο για τη βιομηχανία των θεαμάτων, ως ένα από τα ζευγάρια που… δεν τα πήγαν καλά όλη τη χρονιά.

Το The Hollywood Reporter δημοσιεύει κάθε χρόνο τη λίστα του με τους winners και τους losers της εκάστοτε χρονιάς που περνάει. Στη λίστα του 2023 συμπεριλαμβάνονται ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, επειδή αυτό που έκαναν ήταν να δημοσιεύσουν «μια κλαψιάρικη σειρά, μια κλαψιάρικη αυτοβιογραφία και ένα αδρανές podcast».

Ο λόγος, φυσικά, για τη σειρά Harry & Meghan στο Netflix, το βιβλίο Spare με τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Χάρι αλλά και το podcast Archetypes της Μέγκαν Μαρκλ στο Spotify. Παρά τα αστρονομικά έσοδα που τους απέφεραν, φαίνεται ότι οι περισσότεροι άρχισαν να κουράζονται με το βασιλικό δράμα των… εξορισμένων Σάσεξ από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Στους λόγους που ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ συμπεριλήφθηκαν στους μεγαλύτερους losers του 2023, το The Hollywood Reporter σημειώνει ότι «εγκατέλειψαν έναν δημόσιο βίο προσφοράς για να εξαργυρώσουν το status τους ως celebrities στις ΗΠΑ και απέτυχαν».

«Το brand του Χάρι και της Μέγκαν εξελίχθηκε σε μια τεράστια φούσκα και το South Park την έσκασε, δίνοντας τη χαριστική βολή με το 20λεπτο επεισόδιό του, όπου κατακεραύνωνε το πριγκιπικό ζεύγος με την “παγκόσμια περιοδεία ιδιωτικότητας” και την “κενή Μέγκαν”», συμπληρώνει το The Hollywood Reporter.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη του podcast Archetypes από το Spotify και ένα από τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας να σχολιάζει τον Χάρι και την Μέγκαν ως «απατεώνες», συνέθεσαν ένα… εφιαλτικό 2023 για τους Δούκες του Σάσεξ.

«Ωστόσο, παρ’ όλη την περιφρόνηση και κοροϊδία που υφίστανται, είναι σίγουρα καλύτερα από το να πρέπει να παραβρεθούν σε πάνω από 200 βασιλικές υποχρεώσεις, κάτι που σε εμάς ακούγεται κολασμένο», καταλήγει το δημοσίευμα του The Hollywood Reporter για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Με πληροφορίες από DailyMail και The Hollywood Reporter

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις