Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Πρίγκιπας Χάρι σχεδιάζει νέο κεφάλαιο για το Spare – Τι θα περιλαμβάνει

Ο Πρίγκιπας Χάρι σχεδιάζει νέο κεφάλαιο για το Spare – Τι θα περιλαμβάνει
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αν και ο Πρίγκιπας Χάρι έχει δηλώσει ότι δεν θα γράψει τη συνέχεια του Spare (μτφ. κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τίτλο Ρεζέρβα), πηγές εκ των έσω δηλώνουν στα διεθνή ΜΜΕ ότι σκέφτεται μήπως προσθέσει ένα νέο κεφάλαιο στη χαρτόδετη έκδοση του βιβλίου του που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Πηγές από το περιβάλλον του Πρίγκιπα Χάρι δηλώνουν στο PageSix ότι «σκέφτεται να προσθέσει τουλάχιστον ένα νέο κεφάλαιο στη χαρτόδετη έκδοση του βιβλίου, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη του 2023 ή τις αρχές του 2024, όταν εξαντληθεί η τρέχουσα έκδοση».

Ο λόγος που ο Πρίγκιπας Χάρι σκέφτεται να προσθέσει ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο είναι, σύμφωνα με την πηγή, «επειδή οι αναγνώστες θέλουν να μάθουν πώς ένιωσε ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ όταν έμαθαν τις αντιδράσεις που προκάλεσε το Harry & Meghan στο Netflix και η κυκλοφορία του Spare».

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί η έκδοση του Spare με το σκληρό εξώφυλλο, όπως και μια ηχητική έκδοση με την αφήγηση του ίδιου του Πρίγκιπα Χάρι. Αλλά, ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημες λεπτομέρειες για την κυκλοφορία της χαρτόδετης έκδοσης.

Πάντως, όσον αφορά τις φήμες για το νέο κεφάλαιο, η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα για την έκδοση του Spare δεν έχει απαντήσει στο αίτημα του PageSix για σχόλιο ενώ ένας εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Χάρι αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι σχεδιάζει να γράψει ένα νέο κεφάλαιο.

«Αυτό δεν είναι αλήθεια», αρκέστηκε να απαντήσει ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Χάρι στο PageSix. Αλλά ο ίδιος ο Πρίγκιπας Χάρι είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι αρχικά είχε γράψει περίπου 800 σελίδες για το Spare, όπου τελικά εκδόθηκαν οι μισές.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις