Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Ράιαν Ρέινολντς «απαντά» στον Χιου Τζάκμαν: «Πλάκα μας κάνεις βρε Chappie»

Ο Ράιαν Ρέινολντς «απαντά» στον Χιου Τζάκμαν: «Πλάκα μας κάνεις βρε Chappie»

Ο Ράιαν Ρέινολντς «απάντησε» στον Χιου Τζάκμαν και στα… παρακάλια του στην Ακαδημία να μην τον θέσει υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού, λέγοντας ότι θα είναι «ανώτερος» και θα ζητήσει από την Ακαδημία να δώσει υποψηφιότητα στον Αυστραλιανό ηθοποιό.

Η «αντιπαλότητα» του Ράιαν Ρέινολντς με τον Χιου Τζάκμαν είναι απολαυστική, καθώς οι δύο είναι κολλητοί φίλοι και φροντίζουν να πειράζουν ο ένας τον άλλον εδώ και πολλά χρόνια με δημόσιες αναρτήσεις στα social media.

Στο τελευταίο πικάρισμά τους, ο Χιου Τζάκμαν «παρακάλεσε» την Ακαδημία να μην συμπεριλάβει τον Ράιαν Ρέινολντς στις τελικές φετινές υποψηφιότητες των Όσκαρ, στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού, για το κομμάτι «Good Afternoon» που έπαιξε στην ταινία «Spirited», επειδή «δεν θα το αντέξει».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του βίντεό του, ίσως να αποκάλυψε άθελά του τον τίτλο της επόμενης ταινίας Deadpool, όπου οι δύο ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους σούπερ ήρωες για τους οποίους έγιναν γνωστοί. Όπως είναι φυσικό, το ίντερνετ «βούιξε» με το «Wolverine and Deadpool» ως πιθανό τίτλο της επερχόμενης ταινίας.

Γι’ αυτό και ο Ράιαν Ρέινολντς δεν το άφησε να περάσει έτσι. Σε βίντεο που ανέβασε στα social media, ο ηθοποιός είπε ότι «θα είμαι ανώτερος και θα πω στην Ακαδημία να συμπεριλάβει τον Χιου Τζάκμαν στις υποψηφιότητες για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στην ταινία “The Son”. Κανένας σαρκασμός, μόνο αλήθεια».

Αν και το βίντεο φαίνεται να μην έχει καμία σχέση με το Deadpool 3, ο Ράιαν Ρέινολντς κάνει ότι κλείνει την κάμερα αλλά αυτή πέφτει και ο ηθοποιός ακούγεται να λέει δήθεν νευριασμένος με τον Χιου Τζάκμαν: «Τσκ, Wolverine και Deadpool… Πλάκα μας κάνει; Ούτε καν, βρε Chappie».

Σημειώνεται ότι «Chappie» ήταν ο τίτλος της ταινίας του 2015 που πρωταγωνίστησε ο Χιου Τζάκμαν και που δεν πήγε και τόσο καλά στο box office…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις