Lifestyle

Ο «Ρωμαίος και η Ιουλιέτα» στο… Τweeter!

Ο «Ρωμαίος και η Ιουλιέτα» σε μια σύγχρονη εκδοχή, που «παίζεται» στο Twitter και η πλοκή του ξετυλίγεται σε διάστημα 5 εβδομάδων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δύο εταιρίες «ανεβάζουν» στην οθόνη του υπολογιστή σας το θεατρικό έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», σε μια σύγχρονη εκδοχή και χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες του Twitter.

Οι πρωταγωνιστές οι οποίοι έχουν τα κλασικά ονόματα των Μοντέγων και Καπουλέτων, αλληλεπιδρούν μέσω του Twitter κι επηρεάζονται απ’ τους χρήστες που το παρακολουθούν.

Η σύγχρονη εκδοχή παρουσιάζει πολλές διαφορές απ’ την κλασική ενώ η αιτία της διχόνοιας οφείλεται σε ενα αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Για να παρακολουθήσετε και εσείς το έργο αλλά και να συμμετέχετε μπείτε στο http://www.suchtweetsorrow.com/.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Αργυρός και Καλομοίρα ξεσήκωσαν την Κεφαλονιά, τραγουδώντας live: Οι αναρτήσεις της Σίλιας Κριθαριώτη
Τα στιγμιότυπα από τη βραδιά κατέγραψε η Σίλια Κριθαριώτη, η οποία βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί με τους καλούς της φίλους και φρόντισε να δημοσιεύσει εικόνες και βίντεο
Καλομοίρα και Κωνσταντίνος Αργυρός
Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Οι τρυφερές αναρτήσεις με την κόρη τους από τις διακοπές στη Μύκονο
Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από γραφικά σοκάκια, όμορφα ξωκκλήσια αλλά και μία δική της φωτογραφία που όπως είπε, την έβγαλε ο Παναγιώτης Κουτσουμπής
Κατερίνα Καινούργιου - Παναγιώτης Κουτσουμπής
15