Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακάλυψε τον «δίδυμο» αδερφό του στο Instagram

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακάλυψε τον «δίδυμο» αδερφό του στο Instagram

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια συνεχώς στο επίκεντρο της εγχώριας showbiz.

Μετά τον Νίκο Βέρτη, θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και ο Σάκης Τανιμανίδης. Τα τελευταία χρόνια είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz να ανακαλύπτουν ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram αλλά και στα ηυπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτλυωσης, με φωτογραφίες ή ακόμη και τα ονόματά τους, τα οποία φυσικά κάποιοι επιτήδειοι χρησιμοποιούν χωρίς την άδειά τους.

Χθες το απόγευμα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακάλυψε στα social media πως υπάρχει ένα προφίλ στο Instagram με τις δικές του φωτογραφίες και με το όνομα… Mark Austin!

Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε με τον δικό του τρόπο στα Instagram Stories του: “Παιδιά να σας γνωρίσω τον φίλο μου, τον Mark. Ο Mark όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι είναι πολύ ωραίο παιδί…”.

Υπενθυμίζεται ότι ποριν λίγες μόλιες μέρες ο Νίκος Βέρτης εμφανίστηκε ως… επενδυτής σε διαφήμιση στο διαδίκτυο, με τον γνωστό τραγουδιστή να σπεύδει να προειδοποιεί τους θαυμαστές του έτσι ώστε να μην πέσουν θύματα του εν λόγω κυκλώματος.

Στο παρελθόν κι άλλα δημόσια πρόσωπα είχαν αναφερθεί ως υποτιθέμενοι επενδυτές που έβγαλαν απίστευτα χρήματα σε πολύ λίγο χρόνο, τοποθετώντας σε μια επένδυση ένα μικρό κεφάλαιο που τους απέφερε αμύθητα κέρδη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις