Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο Σία ΛαΜπέφ σε ειδικό κέντρο θεραπείας μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση

Ο Σία ΛαΜπέφ σε ειδικό κέντρο θεραπείας μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση

Ο Σία ΛαΜπέφ είναι από τους πιο γνωστούς και ανερχόμενους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Πριν από μερικές μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο όταν πρώην σύντροφοί του τον κατηγόρησαν για συναισθηματική και σωματική κακοποίηση.

Ήταν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα όταν η FKA Twigs μήνυση τον πρώην σύντροφό της για συναισθηματική και σωματική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας σχέσης τους. Ο Σία ΛαΜπέφ δεν έκανε καμία δήλωση για τις κατηγορίες.

Το μόνο που έκανε ήταν να ανεβάζει φωτογραφίες με τη νέα του σχέση, την 26χρονη ηθοποιό Μάργκαρετ Κουάλεϊ, κόρη της Άντι ΜακΝτάουελ.

Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν πλέον άλλη τροφή, αφού ο 34χρονος Σία ΛεΜπέφ έκανε εισαγωγή σε ειδική θεραπευτική μονάδα, ζητώντας βοήθεια.

Άλλωστε, δεν ήταν μόνο η γνωστή τραγουδίστρια που κατηγόρησε τον ηθοποιό για συναισθηματική και σωματική κακοποίηση. Το ίδιο έκανε και η στιλίστρια Καρολάιν Φο, που διατηρούσε στο παρελθόν ερωτική σχέση με τον ΛαΜπέφ.

Η δικηγόρος του ηθοποιού, Σον Χόλεϊ έκανε γνωστό στο Variety ότι ο ΛαΜπέφ ζήτησε βοήθεια. «Ο Σια χρειάζεται βοήθεια και το ξέρει αυτό. Αναζητούμε το είδος της ουσιαστικής, εντατικής, μακροχρόνιας θεραπείας για εσωτερικούς ασθενείς που χρειάζεται απεγνωσμένα», δήλωσε η Χόλεϊ

Παλιότερα ο ΛαΜπέφ μιλώντας στους Times, παραδέχτηκε ότι είχε καταχρηστική συμπεριφορά, ωστόσο είχε υποστηρίξει ότι πολλές από τις κατηγορίες εναντίον του ήταν «αναληθείς». Πρόσθεσε ότι οφείλει στις γυναίκες «την ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις κατηγορίες τους και θα αποδεχθώ την ευθύνη για αυτά που έχω κάνει».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις