Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Σταμάτης Κραουνάκης τραγουδά Τάκη Σούκα

Ο Σταμάτης Κραουνάκης τραγουδά Τάκη Σούκα

Την προηγούμενη βδομάδα ολοκληρώθηκαν στο θέατρο «Μιχάλης Κακογιάννης» οι παραστάσεις «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη» με τον Σταμάτη Κραουνάκη να κερδίζει τους θεατές και με το υποκριτικό ταλέντο του.

Μέσα από το κείμενο του Κώστα Βάρναλη για τον αρχαίο φιλόσοφο, ο Κραουνάκης έδωσε «γροθιά» όχι μόνο στους κυβερνώντες και στο «σύστημα», αλλά και σε όλους όσοι συνεργάζονται με αυτό, ή έστω, το αφήνουν να λειτουργεί… ανενόχλητο!

Από τα πρώτα του βήματα στην καλλιτεχνική σκηνή της χώρας, ο Κραουνάκης, είτε βγαίνοντας ο ίδιος στο προσκήνιο, είτε καθοδηγώντας άλλους, έχει πάντα κάτι να πει. Και δεν διστάζει να κάνει «τολμηρές εκπλήξεις» όπως τις χαρακτηρίζουν, αρκεί αυτές να είναι πράγματι κάτι σημαντικό. Έτσι και τώρα, που δεν δίστασε να «αγγίξει» ερμηνευτικά ένα τραγούδι, αφού όπως φαίνεται «μίλησε» στην καρδιά του.

Χθες λοιπόν ο Σταμάτης Κραουνάκης μπήκε στο στούντιο και ερμήνευσε ένα τραγούδι του Τάκη Σούκα, το «Εσύ μου μιλάς στην καρδιά μου», μαζί με την Έφη Οικονομάκη.

Το τραγούδι «Εσύ μου μιλάς στην καρδιά μου» τραγούδησε πρώτη φορά ο Γιώργος Μαργαρίτης και θα περιέχεται στη δισκογραφική δουλειά «Οι καρδιές που αγαπάνε» της Έφης Οικονομάκη με πέντε επανεκτελέσεις γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών του Τάκη Σούκα, αλλά και έξι καινούργια τραγούδια που της έγραψε.

«Εσύ μου μιλάς στην καρδιά μου/ Εσύ μονάχα εσύ/ Και θέλω να γίνεις δικιά μου/ Εσύ μονάχα εσύ» τραγούδησαν ο Σταμάτης Κραουνάκης με την Έφη Οικονομάκη παρουσία του Τάκη Σούκα, που συγκινήθηκε, αφού ένας νεότερος, αλλά πολύ σημαντικός συνθέτης, βρέθηκε πίσω από το μικρόφωνο για να ερμηνεύσει δικό του τραγούδι σε ένα ντουέτο που σίγουρα θα κερδίσει τους ακροατές.


Με τον Σταμάτη Κραουνάκη να ερμηνεύει ντουέτο με την Έφη Οικονομάκη το «Εσύ μου μιλάς στην καρδιά μου» ολοκληρώθηκε και η ηχογράφηση των τραγουδιών σε ενορχήστρωση του Γιάννη Μιχαήλ.

Ανάμεσα στα 5 παλαιότερα τραγούδια του Τάκη Σούκα που ερμηνεύει ξανά η Έφη Οικονομάκη είναι και το «Αν μ’ αγαπούσες λίγο» που ακούστηκε στη σειρά «Κάτω Παρτάλι», «ντύνοντας» τα πλάνα με την αποχώρηση της «Μοσχούλας» Βίκυς Σταυροπούλου. Στο δίσκο «Οι καρδιές που αγαπάνε» που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο όμως, εκτός από το ντουέτο με τον Σταμάτη Κραουνάκη η Έφη Οικονομάκη τραγουδά ένα καινούργιο τραγούδι και με τον Τάκη Σούκα που ήθελε με αυτόν τον τρόπο να «σφραγίσει» τη συνεργασία μαζί της και δισκογραφικά, αλλά και ενόψει της καινούργιας μουσικής παράστασης που ετοιμάζουν για να ανέβει τέλη Οκτωβρίου στο θέατρο «Χυτήριο».

Διαβάστε επίσης:
Η εκπομπή… παντρεύτηκε με τον ΣΚΑΪ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε