Στο στόχαστρο των social media έχει μπει εδώ και μερικές ημέρες ο Θοδωρής Αθερίδης εξαιτίας μίας δήλωσης που έκανε πρόσφατα για τη γιατρό της Καρνεάδου που κατηγορείται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.
Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος την Τρίτη (13.10.2026) στην εκπομπή «Studio στις 3» και σχολίασε τη γιατρό της Καρνεάδου που φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, αναφέροντας ότι δεν ξέρουμε πόσο σκληρά μπορεί να περνάει στο κελί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το Σάββατο (17.10.2026) προβλήθηκε μία νέα δήλωση που έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε τις προάλλες.
«Κοίταξε σε αυτή την ερώτηση θα σου απαντήσω. Απλά επειδή είναι κάτι που αφορά μονάχα εμένα και εδώ έχουμε βρεθεί για κάτι που αφορά εμάς τους δύο, δε θα ήθελα να εμπλακούμε σε κάτι. Θα σου πω μονάχα ότι κάθε δήλωση που κάνω αφορά στους ανθρώπους που την καταλαβαίνουν.
Με δική τους ευθύνη, αυτοί που δεν την καταλαβαίνουν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Εμένα δε με αφορά αυτό όμως», δήλωσε ο Θοδωρής Αθερίδης όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η προηγούμενη δήλωσή του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Εγώ ήμουν έτσι αυθόρμητος από μικρός. Τώρα μεγαλώνοντας που έχω και το προνόμιο του να μην είμαι πολιτικός, του να είμαι ένας μεγάλος που δεν έχω ανάγκη κάποιον, θα το πω αυτό που σκέφτομαι με όλη μου τη χαρά. Είμαι ένας μποέμ καλλιτέχνης», ανέφερε στην ίδια συνέντευξη.
Μαζί του ήταν και η Εβελίνα Παπούλια και αναφέρθηκαν στη συνεργασία του στην παράσταση «Σκέφτομαι δυνατά» του Florian Zeller στο Μικρό Παλλάς.
«Για μένα είναι ευτυχία να σκέφτομαι και να πράττω και να λέω αυτό ακριβώς που μου συμβαίνει. Όταν αρχίζω και τα φιλτράρω, νομίζω ότι γίνεται μπάχαλο μέσα μου και τελικά δεν είμαι και πολύ ευτυχισμένη. Θεωρώ ειδικά στο καλό ότι πρέπει να είναι αφιλτράριστα τα πράγματα. Εντάξει, άμα έχει συμβεί κάτι ή έχεις έναν εκνευρισμό, κάτι σου έχει συμβεί. Εκεί πρέπει να φιλτράρεις τα πράγματα», δήλωσε η ηθοποιός.