Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Τζέιμι Φοξ νοσηλεύεται για 3η εβδομάδα στο νοσοκομείο – «Προσευχηθείτε για εκείνον»

Ο Τζέιμι Φοξ νοσηλεύεται για 3η εβδομάδα στο νοσοκομείο – «Προσευχηθείτε για εκείνον»
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Τζέιμι Φοξ νοσηλεύεται για 3η εβδομάδα στο νοσοκομείο και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του, παρά μόνο η δήλωση ενός φίλου της οικογένειας στα αμερικανικά ΜΜΕ που ζητάει από τον κόσμο να προσευχηθεί για τον χολιγουντιανό ηθοποιό.

Το μοναδικό σχόλιο για την κατάσταση του Τζέιμι Φοξ είναι από την ενημέρωση της κόρης του, καθώς αυτή έκανε πρώτα γνωστό ότι ο ηθοποιός χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής, η οικογένειά του κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό οτιδήποτε νεότερο για την υγεία του.

Η κόρη του Τζέιμι Φοξ έκανε λόγο στις 12 Απριλίου για «ιατρική επιπλοκή», ωστόσο πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού μίλησαν στο TMZ και έκαναν το ίδιο σχόλιο σήμερα (3.5.2023): «Προσευχηθείτε για τον Τζέιμι».

Λόγω της περιπέτειάς του, ο Τζέιμι Φοξ δεν θα συμμετάσχει στη νέα σεζόν του “Beat Shazam” και τα γυρίσματα ξεκινούν από σήμερα με νέο παρουσιαστή. Ούτε η κόρη του, η οποία είναι DJ στο σόου, θα συμμετάσχει αφού θα παραμείνει στο νοσοκομείο στο πλευρό του πατέρα της.

Παράλληλα, συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας Back in Action, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζέιμι Φοξ, με κασκαντέρ στη θέση του οσκαρικού ηθοποιού του Χόλιγουντ. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένιωσε άρρωστος κατά τη διάρκεια αυτών των γυρισμάτων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις