Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο Τζέιμς Κόρντεν σε ρόλο σεφ για την νέα «σκοτεινή» σειρά «Mammals»

Ο Τζέιμς Κόρντεν σε ρόλο σεφ για την νέα «σκοτεινή» σειρά «Mammals»

Ο σεφ που πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Prime Video, «Mammals», ονομάζεται Τζέιμι, ωστόσο ο Τζέιμς Κόρντεν λέει ότι δεν αποτέλεσε πηγή έμπνευσης γι’ αυτόν ο γνωστός σεφ, Τζέιμι Όλιβερ. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου.

Σε συνέντευξή του στους Times, ο παρουσιαστής του Late Late Show μίλησε – εκτός από τον Τζέιμι Όλιβερ – για τη νέα σειρά των έξι επεισοδίων χαρακτηρίζοντάς την «σκοτεινή κωμικοδραματική».

Το Mammals ακολουθεί τον χαρακτήρα του Κόρντεν «του οποίου ο κόσμος καταρρέει όταν ανακαλύπτει συγκλονιστικά μυστικά για την έγκυο σύζυγό του, Αμαντίν». Η σειρά χρησιμοποιεί τον «μαγικό ρεαλισμό» και εκθέτει τις περίπλοκες καταστάσεις του γάμου και της πίστης.

Όταν ρωτήθηκε αν πηγή έμπνευσης για τον χαρακτήρα ήταν ο πραγματικός σεφ Τζέιμι Όλιβερ ο ηθοποιός το απέκλεισε λέγοντας: «Σας υπόσχομαι, ο Τζέιμι Όλιβερ δεν αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον ρόλο».

Μιλώντας στο People ο Κόρντεν είπε ότι για να υποδυθεί τον σεφ δεν πέρασε από εκπαίδευση σε κουζίνα. «Λοιπόν, στην πραγματικότητα, όχι γιατί αποτελεί ένα πολύ μικρό μέρος της σειράς», είπε. Και πρόσθεσε: «Είναι περισσότερο για το γεγονός ότι βρίσκεται ακριβώς σε ένα σημείο της ζωής του όπου όλα καταρρέουν».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις