Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ο Τζον Μπογιέγκα θέλει να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Ο Τζον Μπογιέγκα θέλει να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Άγγλος ηθοποιός, Τζον Μπογιέγκα (John Boyega), γνωστός από την εμφάνισή του στις ταινίες Star Wars, δήλωσε ενδιαφέρον για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ (James Bond) και πως θα τον δεχόταν αν του γινόταν η σχετική πρόταση.

Το όνομα του ηθοποιού είναι ακόμα ένα από αυτά που προστίθενται στη λίστα αυτών που θέλουν ή φημολογούνται πως θα υποδυθούν τον Τζέιμς Μποντ, μετά την ταινία του 2021 «No Time To Die», όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Ντάνιελ Κρεγκ, στην τελευταία του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη ως ο εμβληματικός κατάσκοπος 007.

Άλλοι ηθοποιοί που φημολογείται ότι θεωρούνται υποψήφιοι είναι οι Τομ Χάρντι, Ίντρις Έλμπα και Τζέιμι Ντόρναν.

Σε νέα συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Men’s Health, ο 30χρονος Τζον Μπογιέγκα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τον ρόλο χωρίς να αποσαφηνίσει αν τον έχουν προσεγγίσει οι παραγωγοί της κινηματογραφικής σειράς. «Αλλά ξέρετε αν μου τηλεφωνήσουν, θα είμαι εκεί» είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης απάντησε στις φήμες ότι είναι πλέον μέλος του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel.

«Θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα… Θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε πρωτότυπες ανεξάρτητες ταινίες που έρχονται με νέες, φρέσκες ιδέες, γιατί ξέρω ότι είναι πραγματικά δύσκολο να φτάσεις τον Iron Man σε αυτό το σύμπαν» ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις