Lifestyle

Ο Τζόνι Μαρ ανακηρύχθηκε «Θρύλος των Δισκοπωλείων» και τιμήθηκε με ειδική πλακέτα

Ο πρώτος καλλιτέχνης που παρέλαβε το βραβείο ήταν ο Σερ Έλτον Τζον το 2017
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα αποκαλυπτήρια πλακέτας πραγματοποιήθηκαν στο Μάντσεστερ προς τιμήν του μουσικού Τζόνι Μαρ στον οποίο απονέμεται φέτος ο τίτλος του Θρύλου των Δισκοπωλείων.

Η υποστήριξη του Τζόνι Μαρ στα ανεξάρτητα δισκοπωλεία σε όλο τον κόσμο τιμήθηκε με πλακέτα στο Piccadilly Records, που βρίσκεται στην πόλη, στην οποία συνίδρυσε το ροκ συγκρότημα The Smiths το 1982. Το βραβείο αποτελεί τιμητική διάκριση που απονέμεται την Ημέρα των Δισκοπωλείων (Record Store Day) θεσμού στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πρώτος καλλιτέχνης που παρέλαβε το βραβείο ήταν ο Σερ Έλτον Τζον το 2017. «Η επίσκεψη σε ένα δισκοπωλείο, είναι ωραία διασκέδαση» τόνισε ο κιθαρίστας των Smiths.

«Είναι μέρος της κουλτούρας, αν δεν υπήρχε, ο κεντρικός δρόμος ή το κέντρο της πόλης θα ήταν πολύ χειρότερο μέρος. Υπάρχει κάτι στην ύπαρξη ενός δισκοπωλείου» πρόσθεσε.

«Είναι ένα μαγικό πράγμα. Γνωρίζω το προσωπικό του δισκοπωλείου Piccadilly Records εδώ και 20 χρόνια» υπογράμμισε.

Για τη Record Store Day 2025, ο Τζόνι Μαρ θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση του άλμπουμ Look Out Live!, ηχογράφηση της συναυλίας του στο Hammersmith Apollo στο Λονδίνο το 2024.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριλίνα Κυπαρίσση – «Μια στιγμή που θα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή»
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριλίνα Κυπαρίσση έγιναν ζευγάρι την άνοιξη του 2024, ενώ οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν από τις διακοπές του Πάσχα στη Μύκονο
Άρης Σοϊλέδης και Μαριλίνα Κυπαρίσση
Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Φωτογραφίες από τις βουτιές σε παραλία της Πάρου
Για τον Βασίλη Σπανούλη οι συγκεκριμένες ημέρες ξεκούρασης αποτέλεσαν μία μικρή ανάπαυλα πριν από την επιστροφή στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την επίσημη «αγαπημένη», την εθνική Ελλάδας μπάσκετ και την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης
Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου
Έξαλλοι οι Καναδοί με τον Τζάστιν Τριντό: Θα πληρώνουν τους σωματοφύλακες για τις βόλτες και τα ταξίδια του με την Κέιτι Πέρι
Η ασφάλεια του Τριντό κόστισε στους Καναδούς φορολογούμενους πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας
Η Κέιτι Πέρι και ο Τζάστιν Τριντό 6