Κυριακή, 21 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Βασίλης Δημάκης για την κόρη της Σοφίας Βόσσου: Για την Ερασμία Μάνου τα συναισθήματά μου είναι ανύπαρκτα

Ο Βασίλης Δημάκης για την κόρη της Σοφίας Βόσσου: Για την Ερασμία Μάνου τα συναισθήματά μου είναι ανύπαρκτα

«Τα συναισθήματά μου είναι έως και ανύπαρκτα», παραδέχτηκε ο Βασίλης Δημάκης για την Ερασμία Μάνου. Το ζευγάρι έλυσε το σύμφωνο συμβίωσης που είχε συνάψει.

Πριν από λίγα 24ωρα, ο Βασίλης Δημάκης με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου.

Ο κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την απόφαση που έλαβε τόσο ο ίδιος όσο και η Ερασμία Μάνου να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Υπέγραψα και λύθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης με την πρώην σύντροφό μου, είναι μία μορφή ελευθερίας. Τα συναισθήματά μου είναι έως και ανύπαρκτα», είπε ο Βασίλης Δημάκης.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

 

«Μετά από κάποιο χρόνο όταν βρίσκεσαι στη φυλακή και βλέπεις ότι υπάρχει από το πολύ ενδιαφέρον η απόλυτη αδιαφορία ξαφνικά εν μία νυκτί δεν ξανά είχα επικοινωνία, δεν έχει καμία λογική αυτό. Αυτό είναι όλο το θέμα, δεν με πειράζει κάπου. Ίσα-ίσα χίλιες φορές. Όμως, για φαντάσου να είχα βγει έξω, να είχαμε κάνει ένα παιδί, να είχαμε κάνει οικογένεια εν μία νυκτί και τι θα έκανα εγώ;», αναρωτήθηκε στο «Πρωινό» ο Βασίλης Δημάκης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις