Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο Βιν Ντιζελ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε πρώην βοηθό του

Ο Βιν Ντιζελ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε πρώην βοηθό του
reuters

Και o Βιν Ντίζελ ανάμεσα στους σταρ του Χόλιγουντ που παρασύρει ο τυφώνας Metoo.

Σοβαρότατες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο ηθοποιός Βιν Ντίζελ καθώς κατηγορείται από πρώην βοηθό του για σεξουαλική κακοποίηση. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι βρήκε το θάρρος να μιλήσει χάρη στο Metoo.

Την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο διάσημος ηθοποιός, αποκάλυψε το TMZ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΤΜΖ η πρώην βοηθός του Βιν Ντίζελ έχει ασκήσει αγωγή εναντίον του.

Η σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε η Άστα Τζόνσον, ισχυρίζεται ότι έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Fast and Furius 5 το 2010 στην Τζόρτζια.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που έχει στην διάθεση του το ΤΜΖ, η Άστα Τζόνσον ήταν στην σουίτα του Βιν Ντίζελ στο St. Regis της Ατλάντα, όπου ο διάσημος ηθοποιός «ψυχαγωγούσε» πολλές γυναίκες. Η Τζόνσον ισχυρίζεται ότι όταν έφυγε και η τελευταία γυναίκα, εκείνη ως βοηθός του έπρεπε να τον συνοδεύσει έξω από το ξενοδοχείο ώστε να αποφύγει τους παπαράτσι. Αντ’ αυτού, ο Βιν Ντίζελ την έπιασε βίαια, της έπιασε το στήθος και την φίλησε και ενώ εκείνη προσπαθούσε να διαφύγει αυτός συνέχισε.

Τότε, η επίθεση κλιμακώθηκε, βάσει όσων καταγγέλλονται, με τον Αμερικάνο σταρ να της σηκώνει το φόρεμα και να προσπαθεί να της κατεβάσει το εσώρουχο. Έπειτα, σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο Βιν Ντίζελ κατέβασε και το εσώρουχο του και άρχισε να αυνανίζεται ενώ ακόμα ακουμπούσε πάνω της.

Η ίδια κρατούσε τα μάτια της κλειστά προκειμένου να αποστασιοποιηθεί από την δύσκολη αυτή κατάσταση.

Μετά από κάποιες ώρες, όπως υποστηρίζει η Άστα Τζόνσον απολύθηκε μέσω τηλεφώνου από την εταιρεία παραγωγής και την αδερφή του Βιν Ντίζελ.

Η ίδια, επίσης δηλώνει ότι ο λόγος που δεν κατήγγειλε τον διάσημο ηθοποιό νωρίτερα, είναι επειδή φοβόταν λόγω της ισχύος του Βιν Ντίζελ στο Χόλιγουντ, αλλά τώρα έχει νιώσει δυνατή από το κίνημα metoo.

Από την μεριά του Βιν Ντίζελ, ο Μπράιν Φρίντμαν, δικηγόρος του ηθοποιού δήλωσε στο ΤΜΖ: «Για να είμαι πολύ ξεκάθαρος, ο Vin Diesel αρνείται κατηγορηματικά αυτό τον ισχυρισμό. Αυτή είναι η πρώτη φορά που άκουσε ποτέ αυτόν τον, άνω των 13 ετών ισχυρισμό, από μια υποτιθέμενη υπάλληλο 9 ημερών. Υπάρχουν ξεκάθαρα στοιχεία που διαψεύδουν πλήρως αυτούς τους παράξενους ισχυρισμούς».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις