Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο Χάρι Χόλε «επιστρέφει»: Το νέο βιβλίο του Jo Nesbo έρχεται τον Ιούνιο

Ο Χάρι Χόλε «επιστρέφει»: Το νέο βιβλίο του Jo Nesbo έρχεται τον Ιούνιο

Οι θαυμαστές της σειράς των βιβλίων του Jo Nesbo με πρωταγωνιστή τον Χάρι Χόλε μπορούν να… χαμογελάσουν γιατί η υπομονή τους επιβραβεύεται. Ο αγαπημένος τους αστυνομικός, επιστρέφει!

Την 1η Ιουνίου θα βρίσκεται στα ράφια των ελληνικών βιβλιοπωλείων, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, το νέο βιβλίο του Jo Nesbo, με τον Χάρι Χόλε να έρχεται να λύσει την πιο προσωπική του υπόθεση!

Τέσσερα χρόνια μετά το Μαχαίρι, ο Νέσμπο «επιστρατεύει» τον Χάρι Χόλε στη Ματωμένη Σελήνη. Ο ταλαντούχος αλλά βαθιά προβληματικός αστυνομικός καλείται να λύσει τη… 13η υπόθεσή του!

«Αυτή τη φορά, το κάνει για τα λεφτά», περιγράφει ο ίδιος ο Jo Nesbo, μιλώντας για το νέο του βιβλίο.

Λίγα λόγια για τη Ματωμένη Σελήνη, το νέο βιβλίο τουJo Nesbo με τον Χάρι Χόλε…

Αφού έχει δει τη ζωή του να διαλύεται, ο Χάρι πηγαίνει στο Λος Άντζελες για να εξαφανιστεί από όλους και όλα, ακόμα και από τον ίδιο του τον εαυτό. Όσο και αν προσπαθεί όμως, συνειδητοποιεί ότι από τον εαυτό του δεν μπορεί να ξεφύγει.

Όταν στον δρόμο του βρεθεί μια ηλικιωμένη ηθοποιός, η Λουσίλ, που προσπαθεί να ξεφύγει από ένα καρτέλ ναρκωτικών στο οποίο χρωστάει 1.000.000 δολάρια, ο Χάρι δεν έχει άλλη επιλογή από το να τη βοηθήσει. Εκείνη με τη σειρά της θα του δώσει στέγη, θα του χαρίσει τη συντροφιά της και ένα καλοραμμένο κοστούμι.

Πίσω στο Όσλο, δύο αγνοούμενα κορίτσια εντοπίζονται δολοφονημένα. Ένας από τους υπόπτους είναι ένας διάσημος μεγαλομεσίτης. Η Κατρίνε Μπατ θέλει να ζητήσει τη βοήθεια του ανθρώπου που γνωρίζει τους κατά συρροή δολοφόνους καλύτερα από τον καθένα, αλλά οι αρχηγοί της αστυνομίας αρνούνται κατηγορηματικά να συνεργαστούν με τον Χάρι Χόλε.

Από την άλλη μεριά, ο ύποπτος μεγαλομεσίτης θέλει να τον προσλάβει ως ιδιωτικό ερευνητή για να τον απαλλάξει από τις κατηγορίες. Ο Χάρι αρνείται, αλλά όταν το καρτέλ των ναρκωτικών απαγάγει τη Λουσίλ θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα δίλημμα: αν δεχτεί την πρόταση του μεγαλομεσίτη θα μπορέσει να πληρώσει το χρέος της Λουσίλ.

Έχει μόλις δέκα μέρες. Ο χρόνος περνάει και μια ματωμένη σελήνη ρίχνει το φως της πάνω από το Όσλο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις