Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ζεράρ Πικέ εμφανίστηκε με τη νέα σύντροφο κάνοντας έξαλλη την Σακίρα

Ο Ζεράρ Πικέ εμφανίστηκε με τη νέα σύντροφο κάνοντας έξαλλη την Σακίρα

Ο Ζεράρ Πικέ, μετά το διαζύγιό του με την Σακίρα, δεν κρύβει τον έρωτά του με την νέα του σύντροφο. Οι κοινές τους εμφανίσεις ωστόσο, έκαναν έξαλλη την Σακίρα αφού ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να… αθέτησε έναν βασικό όρο του διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ο Ζεράρ Πικέ εμφανίστηκε στο Summerfest Cerdanya μαζί με την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί, φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων που εργάζεται για τον όμιλο επενδύσεων και αθλητισμού και τα μέσα ενημέρωσης του Ζεράρ Πικέ, κάνοντας την Σακίρα έξαλλη.

Οι ίδιοι αδιαφόρησαν για τα αδιάκριτα βλέμματα και ο φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά στιγμιότυπα μαζί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ήταν να σχέση από τον Ιούνιο, αλλά να μην ήθελαν να το δημοσιοποιήσουν.

https://twitter.com/argentinaminuto/status/1561077156100325376?s=20&t=qThKwo72y2nlXuctXUFl7g

Πλέον μπορεί να απολαμβάνουν τον έρωτα τους, όμως η Σακίρα θεωρεί ότι ο πρώην σύζυγος της αθέτησε τους όρους του διαζυγίου, αφού σύμφωνα με την Daily Mail, είχαν αποφασίσει ότι για τουλάχιστον ένα χρόνο από την έκδοση του διαζυγίου δεν θα έκαναν καμία δημόσια εμφάνιση με κάποιον σύντροφο, ώστε να προστατέψουν την οικογένεια τους.

Άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Σακίρα μίλησε στην Mirror και σημείωσε πως «είναι πολύ θυμωμένη που βλέπει τον πατέρα των παιδιών της με την κοπέλα του δημόσια».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο εκνευρισμός της Σακίρα ότι είχε συμφωνήσει με τον Πικέ να αποφύγουν τέτοιου είδους δημόσιες εμφανίσεις, με άλλους συντρόφους, για έναν χρόνο από την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης του χωρισμού τους, δηλαδή την 4η Ιουνίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις