Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Νιώθω ότι είμαι ο χειρότερος και θέλω να είμαι ο καλύτερος

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Νιώθω ότι είμαι ο χειρότερος και θέλω να είμαι ο καλύτερος

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!», ο ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος αναλύει τα συμπλέγματά του, τα social media και εξηγεί γιατί δεν θέλει τα παιδιά του να αποτελούν την ευτυχία του.

Ο ηθοποιός προχώρησε σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση, αναφέροντας πως σαν παιδί ήταν ευαίσθητος και ένιωθε θυμό.

«Ως παιδί ήμουν βολικός και αμυντικά επιθετικός, αν με πείραζες χτύπαγα. Ήταν βασικό κομμάτι του μεγαλώματός μου το ξύλο, έδινα και έτρωγα ξύλο.

Υπήρχε θυμός και πλήγωμα, ήμουν παιδί αρκετά ευαίσθητο. Εύκολα με πλήγωναν και με πληγώνουν πράγματα, αλλά δεν είμαι θυμωμένος πια».

«Ήμουν πολύ εύθικτος. Υπήρχε τεράστιος εγωισμός, ο οποίος αργότερα έγινε ναρκισσισμός. Αν μου κάνει κάποιος ένα σχόλιο για τη δουλειά μου θα με θίξει. Αν κάποιος θίξει τη δουλειά μου, θα νιώσω ότι απειλείται η υπόληψή μου, ότι δεν είμαι σημαντικός», συμπλήρωσε.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μίλησε για την αγάπη του για τη μαγειρική, ενώ υπογράμμισε πως έχει «όλα τα συμπλέγματα μίας ανισόρροπης προσωπικότητας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Πριν ασχοληθώ με την υποκριτική ήθελα να γίνω σεφ. Μου άρεσε να μαγειρεύω και είχα αναζητήσει και τη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Αν δεν μαγειρέψω καλά και δεν σου αρέσει το φαγητό μου δεν θα νιώσω ευθιξία, γιατί εκεί δεν έχω προσδοκία όπως έχω στη δουλειά μου», είπε και συμπλήρωσε:

«Έχω τεράστια προσδοκία και ναρκισσισμό, νιώθω ότι είμαι ο χειρότερος και θέλω να είμαι ο καλύτερος. Έχω όλα τα συμπλέγματα μίας ανισόρροπης προσωπικότητας. Έχω πολλή λογική, αλλά με μεγάλη ανάγκη να νικήσει η ευαισθησία.

Όταν ερωτεύομαι αφήνομαι τόσο όσο, ελπίζω να αφεθώ κι άλλο. Είμαι φοβέρα ελεγκτικός, καθόλου αυθόρμητος, καθόλου παρορμητικός, φοβέρα ανασφαλής, σε μόνιμη λογοκρισία του εαυτού μου», σημείωσε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις