Lifestyle

Οδυσσέας Σταμούλης για την απώλεια του γιου του: «Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν υπάρχουν λόγια κι εγώ δεν έχω λόγια. Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου», δήλωσε ο Οδυσσέας Σταμούλης, αναφερόμενος στον θάνατο του γιου του.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Δύο στις 10», ο Οδυσσέας Σταμούλης αναφέρθηκε στην απώλεια του γιου του, προκαλώντας βαθιά συγκίνηση.

 «Το 2023 ήταν για εμένα μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, γι αυτό ας την αφήσουμε να πάει από εκεί που ήρθε. Μετά την απώλεια του γιου μου, συνειδητοποίησα ότι όλοι οι δρόμοι των ανθρώπων είναι μοναχικοί τελικά», είπε ο ίδιος.

Εξήγησε στη συνέχεια, τον λόγο που προχώρησε σε κάποιες αναρτήσεις στα social media. «Έκανα κάποιες αναρτήσεις, γιατί είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω άλλο, αν τα βάλεις όλα μαζί. Στην πραγματικότητα δεν έκανα καμία ανάρτηση, είπα σε άλλους ανθρώπους να γράψουν κάποια πράγματα εκ μέρους μου», δήλωσε.

 

Τέλος, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο θέατρο. «Δεν μπορούσα να μην κάνω μια δίμηνη παύση, γιατί ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι ούτε εργασιοθεραπεία, ούτε ψυχοθεραπεία, ούτε τίποτα. Πρέπει οι ισορροπημένοι άνθρωποι, σε ισορροπημένη φάση να δουλεύουν. Δυστυχώς, πολύς κόσμος έχει παρεξηγήσει τη δουλειά του ηθοποιού, νομίζει ότι θα θεραπεύσει κάτι, προσπαθώντας να κάνει τον ηθοποιό. Οφείλεις να είσαι επαγγελματίας και ό,τι κι αν κουβαλάς μέσα σου, πάνω στη σκηνή, εκείνη την ώρα ξεχνιέται».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η τελευταία emo της πόλης
Όταν μια έφηβη στον δρόμο ξαναφέρνει στην επιφάνεια μια χαμένη νεανική υποκουλτούρα και το ερώτημα τι απέγινε το emo στην Ελλάδα
Πηγή φωτό: iStock