Σάββατο, 1 Ιουν.
28oC Αθήνα

Οδυσσέας Σταμούλης: «Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν» έλεγε για τον γιο του

Οδυσσέας Σταμούλης: «Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν» έλεγε για τον γιο του

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του ζει ο Οδυσσέας Σταμούλης. Το 11χρονο αγόρι που πνίγηκε χθες (10.08.2023) στους Φούρνους Ικαρίας, είναι γιος του γνωστού ηθοποιού.

Οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στους Φούρνους Ικαρίας δεν έχουν, ακόμη, διευκρινιστεί. Ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε μιλήσει πριν από μερικά χρόνια για τον γιο του, λέγοντας πως μπροστά σε εκείνον, όλα τ’ άλλα ήταν «μικρά»!

Ήταν το 2021 όταν σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε αναφερθεί στην πατρότητα.

Ήταν, άλλωστε, ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής του.

«Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι.

Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα», είχε πει.

Το μικρό αγόρι εντοπίστηκε νεκρό περίπου στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης (10.08.2023) από πολίτη. Η μητέρα του τον αναζητούσε από τις 18:30 και άμεσα ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και το λιμενικό.

Όταν το παιδί ανασύρθηκε, γιατρός που έσπευσε στο σημείο προσπάθησε να το επαναφέρει. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού αλλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις