Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Οι Aerosmith δωρίζουν δύο οχήματα έκτακτης ανάγκης στον Ερυθρό Σταυρό

Οι Aerosmith δωρίζουν δύο οχήματα έκτακτης ανάγκης στον Ερυθρό Σταυρό

Μετά τους καταστροφικούς τυφώνες «Ίαν» και «Νικόλ» στις ΗΠΑ, οι θρυλικοί Aerosmith δωρίζουν δύο κοινοτικά οχήματα έκτακτης ανάγκης στον Ερυθρό Σταυρό της Κεντρικής Φλόριντα. Το λογότυπό των οχημάτων μάλιστα, θα έχει…  hard rock «αέρα».

Τα δύο οχήματα που θα δωρίσουν οι Aerosmith, βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου θα παραδοθούν την άνοιξη και θα φέρουν το αξιοσημείωτο λογότυπο «Walk This Way» του συγκροτήματος.

Ο κιθαρίστας Τζο Πέρι – ο οποίος ζει στη Σαρασότα της Φλόριντα – ανέφερε σε δήλωσή του ότι είναι όλοι «συντετριμμένοι από τον καταστροφικό αντίκτυπο του τυφώνα «Ίαν». Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τον Ερυθρό Σταυρό και ξέρουμε ότι αυτά τα οχήματα θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη για τα επόμενα χρόνια».

Τα οχήματα έκτακτης ανάγκης του Ερυθρού Σταυρού χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά ζεστών γευμάτων σε οικογένειες που έχουν πληγεί.

Από τότε που ο «Ίαν» απείλησε για πρώτη φορά τη Φλόριντα, οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού βοήθησαν στη διανομή 1,7 εκατ. γευμάτων και περισσότερων από 400.000 ειδών πρώτης ανάγκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις