Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι επόμενες κινήσεις Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη που κατήγγειλαν γνωστό ηθοποιό

Οι επόμενες κινήσεις Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη που κατήγγειλαν γνωστό ηθοποιό

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη ήταν οι πρώτες που έκαναν επώνυμα καταγγελία σε βάρος πολύ γνωστού πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη. Η καταγγελία τους έγινε στο Σωματείο Ηθοποιών.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν τον πασίγνωστο ηθοποιό για αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια.

Click4more Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η ανάρτησή του μετά την καταγγελία που έκανε η Λένα Δροσάκη

Ένας από τους δικηγόρους που τις εκπροσωπεί, ο Γιώργος Γεραρής, μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις επόμενες κινήσεις τους και η παρουσιάστρια μετέφερε τη δήλωσή της μέσα από την εκπομπή Happy Day.

«Οι εντολείς μου θα ακολουθήσουν τη θεσμική οδό της πειθαρχικής διαδικασίας, ενώπιον του αρμοδίου οργάνου, του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών)», ανέφερε ο δικηγόρος των τριών ηθοποιών.

Το ζήτημα για τις τρεις πρωταγωνίστριες, ανέφερε επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι κυρίως ηθικό και τα περιστατικά που κατήγγειλαν έγιναν 2000, το 2005 και το 2019. Ακόμα και αυτή που συνέβη το 2019, επειδή δεν καταγγέλθηκε εντός τριών μηνών, νομικά δεν μπορεί να γίνει κάτι. Οι συνήγοροι των τριών ηθοποιών τις καθοδήγησαν να πάνε στο αρμόδιο σωματείο, το ΣΕΗ.

Το ΣΕΗ, πάντως, δεν επιβεβαιώνει ότι υπάρχει αυτός ο φάκελος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις