Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Οι ηθοποιοί που έφτασαν στα άκρα για να μπουν στο πετσί του ρόλου τους

Οι ηθοποιοί που έφτασαν στα άκρα για να μπουν στο πετσί του ρόλου τους

Το Χόλιγουντ έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα… απαιτητικό για τους ρόλους που καλούνται να ενσαρκώσουν διάσημοι ηθοποιοί. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έφτασαν στα άκρα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του ρόλου τους.

Για κάποιους ηθοποιούς, ένας ρόλος μπορεί να αποδειχθεί δέσμευση που τους αλλάζει ριζικά την ζωή. Για πολλούς από τους ηθοποιούς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μπορέσουν να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούν έναν χαρακτήρα, και πολλές φορές αναγκάζονται να κάνουν ακραία πράγματα για να μπουν στο πετσί του ρόλου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι αστέρες του Χόλιγουντ αφοσιώνονται τόσο πολύ στους χαρακτήρες που αναλαμβάνουν, που αρχίζουν να τους… βάζουν στην καθημερινότητα τους, ζουν όπως αυτοί, να μιλάνε όπως αυτοί και ουσιαστικά γίνονται… αυτοί.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ έχει υποβάλει πολλές φορές το σώμα του σε ακραίες δοκιμασίες, για να μπορέσει να σταθεί στο ρόλο που καλείται να ερμηνεύσει. Για την ταινία “The Machinist”, έχασε σχεδόν 30 κιλά για να υποδυθεί έναν άνθρωπο που πάσχει από αϋπνία, ενώ μετά από έξι μόνο μήνες, “αναγκάστηκε” να ξαναπάρει πίσω το βάρος του για τις ανάγκες του “Batman Begins”.

Ο Άντριεν Μπρόντι, για παράδειγμα, ήταν άγνωστος όταν ανέλαβε να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον “Πιανίστα” του Ρόμαν Πολάνσκι, και για να μπει στο πετσί του ρόλου έχασε πολλά κιλά και έμαθε να παίζει πιάνο. Άφησε το διαμέρισμα του, πούλησε το αυτοκίνητο του, σταμάτησε να χρησιμοποιεί κινητό του τηλέφωνο και σηκώθηκε κι έφυγε για την Ευρώπη, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι έκαναν κάποιοι από τους ηθοποιούς για να σταθούν στο… ύψος των περιστάσεων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις