Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οι πιο καλοντυμένοι τενίστες όλων των εποχών

Οι πιο καλοντυμένοι τενίστες όλων των εποχών

Το 1877 ήταν η χρονιά που έλαβε χώρα το παλαιότερο και πιο θρυλικό τουρνουά τένις, το Wimbledon. Για πολλούς είναι το αγαπημένο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και το περιμένουν με αγωνία, ιδίως στην Μεγάλη Βρετανία που άλλωστε το φιλοξενεί.

Με αφορμή το φετινό Wimbledon, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τους πιο καλοντυμένους παίκτες τένις όλων των εποχών. Από τον René Lacoste στον Björn Borg, εδώ είναι η επιλογή μας από τους παίκτες που δοξάστηκαν για τις μοναδικές τους ικανότητες στα καταπράσινα γήπεδα και άφησαν το στίγμα τους με τις στυλιστικές τους επιλογές.

René Lacoste

Ο Lacoste πραγματικά αγκάλιασε το λευκό στα ρούχα και τα παπούτσια του. Ονομάστηκε “ο Κροκόδειλος” λόγω του τρόπου με τον οποίο αντιμετώπιζε τους αντιπάλους του και είναι επίσης γνωστός παγκοσμίως ως δημιουργός του Lacoste Tennis πουκάμισου, το οποίο εισήγαγε το 1929.

Arthur Ashe

Εκτός από τα περιβόητα γυαλιά που φορούσε τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου, ο Arthur Ashe ήταν επίσης γνωστός για το κλασικό αμερικάνικο στυλ, φορώντας ζακέτες με μοτίβα USA. Είναι ο πρώτος Αφροαμερικανός που κέρδισε το Wimbledon.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις