Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Οι πρώτες εικόνες από τον εσωτερικό σχεδιασμό του μυθικού σούπερ γιοτ Admiral που επιμελείται ο Τζόρτζιο Αρμάνι

Οι πρώτες εικόνες από τον εσωτερικό σχεδιασμό του μυθικού σούπερ γιοτ Admiral που επιμελείται ο Τζόρτζιο Αρμάνι

Ο Ιταλός μόδιστρος, Τζόρτζιο Αρμάνι, δεν ασχολείται μόνο με ρούχα, αλλά σχεδιάζει ακόμα και γιοτ και μάλιστα έχει βάλει την υπογραφή του στον σχεδιασμό του μυθικού σούπερ σκάφους, Admiral που κατασκευάζει η εταιρεία The Italian Sea Group.

Η πολυτέλεια στη θάλασσα είναι στο μυαλό του Τζόρτζιο Αρμάνι, καθώς ο Ιταλός μόδιστρος σχεδιάζει το 72 μέτρων σούπερ γιοτ Admiral για λογαριασμό του The Italian Sea Group. Η καθέλκυση του γιοτ προγραμματίζεται για το 2024 και ο εσωτερικός σχεδιασμό του που έχει την υπογραφή του Ιταλού μετρ της μόδας παρουσιάστηκε στις 11 Φεβρουαρίου στη Marina di Carrara.

Στο σούπερ γιοτ συνδυάζονται πλευρές του κόσμου της ναυσιπλοΐας και της μόδας. Χρυσοί τόνοι υπογραμμίζουν τους γήινους του εσωτερικού, συμπλέοντας με τα φωτιστικά και άλλα στοιχεία που προέρχονται από την εταιρεία του Ιταλού μόδιστρου, Τζόρτζιο Αρμάνι, Armani Casa.

Αραχνοΰφαντες κουρτίνες χωρίζουν τους χώρους του γιοτ χωρίς να τους κλείνουν τελείως τον έναν από τον άλλον. Μεγάλοι καναπέδες με πολλά μαξιλάρια προσκαλούν τους ταξιδιώτες να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας κοκτέιλ.

Στη λιτή τραπεζαρία του γιοτ που σχεδιάζεται από τον Τζόρτζιο Αρμάνι, πολυθρόνες σε μπεζ χρώμα αντικαθιστούν τις συνήθεις καρέκλες φαγητού. Στο κατάστρωμα, καθίσματα σε σχήμα L επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν την εναλλασσόμενη θέα της θάλασσας και του ορίζοντα.

Το βράδυ, λάμπες τοποθετημένες στις γωνίες και γύρω από το ξύλινο κατάστρωμα εκπέμπουν απαλό φωτισμό, διαμορφώνοντας ρομαντικό κλίμα. Προβλέπεται επίσης γυμναστήριο και αίθουσα μασάζ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgio Armani (@giorgioarmani)

 

«Το νέο γιοτ, το οποίο συνδυάζει τεχνολογία και σχεδιαστική αριστεία με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Αρμάνι και τη βαθυστόχαστη ταυτότητά της θα μας δώσει μεγάλη ικανοποίηση» σχολίασε ο Τζιοβάνι Κονσταντίνο, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του The Italian Sea Group.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις