Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Οκτώ ηθοποιοί που ήταν έγκυοι στα γυρίσματα ταινίας

Οκτώ ηθοποιοί που ήταν έγκυοι στα γυρίσματα ταινίας

Και τι δεν έκαναν οι παραγωγοί για να κρύψουν τις φουσκωμένες κοιλίτσες αγαπημένων μας ηθοποιών. Δείτε οκτώ ηθοποιούς που δεν είχαμε ιδέα ότι ήταν έγκυοι στα γυρίσματα.

Σωσίες, φαρδιά ρούχα, κόλπα με τη χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή… Τα πάντα κάνουν οι παραγωγοί για να κρύψουν τις φουσκωμένες κοιλίτσες των ηθοποιών. Julia Roberts, Scarlet Johansson, Kate Winslet και πολλές άλλες διάσημες του Χόλιγουντ ήταν έγκυοι όταν έπαιζαν σε αγαπημένους ρόλους της μεγάλης οθόνης.

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός Helena Bohnam Carter, ήταν έγκυος στα γυρίσματα της ταινίας “Sweeney Todd”. Η ίδια είχε αποκαλύψει: “Αν παρατηρήσετε, το στήθος μου πηγαίνει πάνω κάτω και φαίνεται ότι ήμουν έγκυος!”. 

Έγκυος ήταν και η Julia Roberts στα γυρίσματα της ταινίας “Ocean’s Twelve” και μάλιστα κυοφορούσε δίδυμα. Το ειρωνικό είναι ότι σε μία σκηνή της ταινίας φορά ψεύτικο μαξιλαράκι, αφού προσποιούταν ότι ήταν έγκυος. Η Kate Winslet διένυε τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της στα γυρίσματα της ταινίας “Divergent”. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που φαίνεται να κρατά τάμπλετ προκειμένου να κρύβει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Και η Scarlett Johansson περίμενε τον… πελαργό στα γυρίσματα της ταινίας “Avengers: Age of Ultron”. Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι είχε τρεις αντικαταστάτριες για τις ολόσωμες σκηνές. “Έκανα ό,τι μπορούσα και ό,τι πρόβλημα υπήρχε, το φτιάξαμε αργότερα”.

Στην ταινία “Eastern Promises” η Naomi Watts ήταν έγκυος και το πιο σοκαριστικό… δεν το ήξερε ούτε η ίδια ότι ήταν τότε! Μία από τις ηθοποιούς του Χόλιγουντ που ήταν έγκυος σε γυρίσματα ταινίας, ήταν και η Gal Gadot. Η όμορφη ηθοποιός κυοφορούσε το δεύτερο παιδί της.

Δείτε στο βίντεο οκτώ ηθοποιούς που ήταν έγκυοι όσο υποδύονταν ρόλους:

https://www.facebook.com/moviepilotdotcom/videos/1613268575378238/

Πηγή βίντεο: moviepilot.com

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις