Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Νέο μήνυμα από το μαιευτήριο, μετά τη γέννα των διδύμων

Όλγα Κεφαλογιάννη: Νέο μήνυμα από το μαιευτήριο, μετά τη γέννα των διδύμων

Την καλύτερη περίοδο της ζωής τους διανύουν, χωρίς αμφιβολία, Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας. Νέα φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

Tις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της βιώνουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνωας Μάτσας αφού

Την περασμένη Δευτέρα, ανήμερα των γενεθλίων του Μίνωα Μάτσα, ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια του γνωστού μουσικοσυνθέτη και της Όλγας Κεφαλογιάννη, ένα υγιέαστατο αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Το αγαπημένο ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 3 Μαϊου 2021, υπό άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και καλούς φίλους ανυπομονούσε για τον ερχομό των διδύμων που ήρθαν για να συμπληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία και να επισφραγίσουν τον έρωτά τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε νέες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο ευχαριστώντας τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν δίπλα της.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους του μαιευτηρίου, ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, εργαζόμενους/νες που στάθηκαν δίπλα μας όλες αυτές τις ημέρες.

Στην προσμονή αλλά και στην απόλυτη χαρά μας, με διακριτικότητα, επαγγελματισμό και ευαισθησία, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό», έγραψε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Kefalogianni (@olgakefalogianni)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις