Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Όλγα Κεφαλογιάννη σε Μίνω Μάτσα για τα γενέθλιά του: Είσαι η τύχη της ζωής μου

Όλγα Κεφαλογιάννη σε Μίνω Μάτσα για τα γενέθλιά του: Είσαι η τύχη της ζωής μου

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ευχήθηκε δημόσια στον αγαπημένο της, Μίνω Μάτσα, για τα γενέθλιά του..

«Χρόνια πολλά, μαγικά, μουσικά, ταξιδιάρικα! Είσαι η τύχη της ζωής μου!», έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του συζύγου της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή τους, η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της Μίνως Μάτσας, είχαν μιλήσει για την ιστορία της γνωριμίας τους, αλλά και τα μυστικά της σχέσης τους.

«Άλλαξε όλο το προσωπικό μας σύμπαν» είχε εαναφέρει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, αναφερόμενος στο πως η ζωή τους έφερε κοντά ερχόμενοι και οι δυο από δεύτερους γάμους, αποφασίζοντας να παντρευτούν και να γίνουν γονείς.

Η Ολγα Κεφαλογιάννη, από την πλευρά τηςε, συμπλήρωσε πως έγινε «πολύ αυθόρμητα. Αβίαστα ήρθε ότι θα θέλαμε ακόμη και σε αυτή την ηλικία, με ό,τι έχουμε ζήσει πίσω μας, να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του να γίνουμε γονείς», με τον Μίνω Μάτσα να προσθέτει ότι «αυτό στο εμπνέει ο άλλος. Αλλιώς, δε το κάνεις αν δεν είναι αληθινό».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επιβεβαίωσε, μάλιστα, πως στην πρώτη τους γνωριμία τους σύστησαν, και ο Μίνως Μάτσας τη ρώτησε, «τι δουλειά κάνεις».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις