Lifestyle

Όλγα Σκιαδαρέση: Παντρεύτηκε η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος έγινε μυστικά και αθόρυβα σε τοποθεσία που οι νεόνυμφοι και οι λιγοστοί καλεσμένοι κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον αγαπημένο της, Κώστα Χαϊκάλη, παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα η Όλγα Σκιαδαρέση, κόρη των ηθοποιών Γεράσιμου Σκιαδαρέση και Μπέσσυς Μάλφα, σε μια ρομαντική τελετή που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News»ο γάμος της κόρης του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της έγινε μυστικά και αθόρυβα σε τοποθεσία που οι νεόνυμφοι και οι λιγοστοί καλεσμένοι κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νύφη έφτασε από τη θάλασσα, μέσα σε μια βάρκα στολισμένη στα λευκά, φορώντας ένα κομψό λευκό μίνιμαλ φόρεμα. Όταν πάτησε το πόδι της στην παραλία, η Μπέσσυ Μάλφα, εμφανώς συγκινημένη, έσκυψε για να της φορέσει τα νυφικά παπούτσια.

Τα τελευταία τρία χρόνια η Όλγα Σκιαδαρέση και ο σύζυγός της πλέον, Κώστας Χαϊκάλης ζουν διακριτικά τον έρωτά τους, τον οποίο έχουν καταφέρει να προστατεύσουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Μπάρκουλης: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 10 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του, Ανδρέα – «Και τι δεν θα έδινα να πάρω άλλη μια αγκαλιά»
«Κάθε χρόνο αντί να γίνεται πιο εύκολο καταλήγει να είναι η ίδια μέρα που ήταν πριν 10 χρόνια, αυτός ο εφιάλτης είναι σαν να μην σταματά ποτέ και αυτή η ημερομηνία είναι σκαλισμένη μέσα στην ψυχή μου»
Ο Νίκος και ο Ανδρέας Μπάρκουλης