Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Όπρα Γουίνφρεϊ: Αποκάλυψε την αμοιβή της στην ταινία «The Color Purple» – Πήρε «ψίχουλα»

Όπρα Γουίνφρεϊ: Αποκάλυψε την αμοιβή της στην ταινία «The Color Purple» – Πήρε «ψίχουλα»

Η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) μίλησε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «The Color Purple», παραγωγής του 1985, στο περιοδικό Essence υπογραμμίζοντας ότι το κίνητρο να υποδυθεί την Σοφία δεν ήταν τα χρήματα καθώς όπως αποκάλυψε η αμοιβή της ήταν «ψίχουλα», καθώς ήταν μόλις 35.000 δολάρια.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε ότι τα λεφτά δεν την ένοιαξαν, παρά το ότι ήταν και τότε τεράστιο μέγεθος στην αμερικανική τηλεόραση και είπε το «ναι» γιατί ήθελε όσο τίποτα να παίξει σε αυτή την ταινία.

«Δεν μπορώ να σας εξηγήσω τι σήμαινε αυτό για μένα, ήθελα όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου να παίξω στο The Color Purple», είπε η μεγιστάνας των μέσων μαζικής ενημέρωσης, Oprah Winfrey,  στις πρωταγωνίστριες της νέας κινηματογραφικής διασκευής της ταινίας, Ντανιέλ Μπρουκς (Danielle Brooks), Ταράτζι Π. Χένσον (Taraji P. Henson), H.E.R. και Φαντάσια Μπαρίνο (Fantasia Barrino).

«Μου έδωσαν μόνο 35.000 δολάρια για να παίξω σε αυτή την ταινία, και ήταν τα καλύτερα χρήματα που έχω κερδίσει ποτέ. Άλλαξαν τα πάντα και με δίδαξαν τόσα πολλά», είπε η Όπρα Γουίνφρεϊ για τη αμοιβή της στην ταινία.

Η ιστορία

Η ταινία αφηγείται την ιστορία τριών γυναικών οι οποίες μοιράζονται ένα μοναδικό δεσμό. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο και βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα της Άλις Γουόκερ (Alice Walker) του 1982 σε σκηνοθεσία Μπλιτζ Μπαζαγούλε (Blitz Bazawule).

Μέσα από τους αγώνες, τις δυσκολίες που συναντούν, τις χαρές και τις ανατροπές της ζωής τους, η αδερφική αγάπη είναι αυτό που τους ενώνει.

Απευθυνόμενη στις νέες πρωταγωνίστριες η Oprah Winfrey πρόσθεσε: «Tο να έχουμε όλες εσάς τις όμορφες γυναίκες μάρτυρες της ιστορίας, καθώς εξελίσσεται, σημαίνει τόσα πολλά… Όποιος έρθει να δει την ταινία μας θα συγκινηθεί. Και θα λυτρωθεί. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ για την ευλογία».

Σημειώνεται ότι η Ντανιέλ Μπρουκς θα υποδυθεί στη νέα εκδοχή της ταινίας την ηρωίδα που ενσάρκωσε η Όπρα Γουίνφρεϊ το 1985 ενώ η ίδια ενώνει τις δυνάμεις της με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg), τον Σκοτ Σάντερς (Scott Sanders) και τον Κουίνσι Τζόουνς (Quincy Jones) στην παραγωγή.

Το πρώτο The Color Purple είχε κάνει τεράστια αίσθηση και είχε κερδίσει 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις