Lifestyle

Ουρές για το νέο μοντέλο τσάντας του Louis Vuitton!

Οι πανάκριβες τσάντες Capucine –το νέο μοντέλο του διάσημου οίκου Louis Vuitton– πουλάνε τρελά σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας, σε μία εποχή κατά την οποία πολλές ευρωπαϊκές χώρες πλήττονται από την ύφεση και την ανεργία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι πανάκριβες δερμάτινες τσάντες Capucine –το νέο μοντέλο του διάσημου οίκου Louis Vuitton– πουλάνε τρελά σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας, σύμφωνα με τους υπεύθυνους των καταστημάτων σε μία εποχή κατά την οποία πολλές ευρωπαϊκές χώρες πλήττονται από την ύφεση και την ανεργία.

Η είδηση αποδεικνύει ότι οι προσπάθειες του οίκου να λανσάρει ένα νέο προφίλ, που να απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς –όπως έκανε πρόσφατα και ο οίκος Gucci– έχουν αρχίσει να αποδίδουν.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα: Οι αναρτήσεις από τη Νέα Υόρκη – «Μου λείπει όταν φεύγει»
Μητέρα και κόρη, μοιράστηκαν λίγα στιγμιότυπα από τις όμορφες οικογενειακές στιγμές τους στις ΗΠΑ, ενώ η Σοφία Καρβέλα ανέβασε στο Instagram εικόνες και βίντεο με τους γιους της στο γυμναστήριο
Άννα Βίσση-Σοφία Καρβέλα