Lifestyle

Π. Κιάμος – NiVo: Ξεσήκωσαν το κοινό στην πρεμιέρα τους! Φωτογραφίες

Δες ποιοι βρέθηκαν εκεί...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δυναμική επιστροφή στη νυχτερινή Αθήνα έκανε ο Πάνος Κιάμος και αποθεώθηκε από το κοινό. Ο γνωστός ερμηνευτής παρουσίασε προχθές το βράδυ ένα ξεχωριστό πρόγραμμα στο Club22, παρέα με τους Goin’ Through και την Ελευθερία Ελευθερίου. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 

Ανανεωμένος και με έναν δίσκο που επιτυχία του ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, ο γνωστός ερμηνευτής βρέθηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε το κοινό με το κέφι και τη θετική του ενέργεια. Τα κομμάτια “Φωτιά με φωτιά”, “Το αίμα μου πίσω” και “Νίκησες πάλι”, που έχουν γίνει πολύ μεγάλα σουξέ, αλλά και το τραγούδι “Κρύσταλλα” έκλεψαν έκλεψε τις καρδιές του κοινού.

 

Στην παρέα του βρέθηκαν οι Goin’ Trough, το διάσημο ελληνικό συγκρότημα με τις μεγάλες επιτυχίες που εντυπωσίασαν το νεανικό κοινό, αλλά και η Ελευθερία Ελευθερίου που εκπροσώπησε φέτος τη χώρα μας στη Eurovision με το κομμάτι “Aphrodisiac”.

 

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν η Κατερίνα Στικούδη, ο Λευτέρης Πανταζής και άλλοι.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνα Γερονικολού: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανήκει στους καλούς συνεργάτες, δεν βαριέμαι να δουλεύω μαζί του
«Για να πούμε το "ναι" πρέπει να αρέσει και στον Γιάννη ο ρόλος αλλά και σε εμένα, για να αφιερώσουμε το χρόνο μας και την ενέργειά μας», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού
Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης