Lifestyle

Π. Κωστόπουλος: Συνάντησε την Ε. Σπανού στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά! Φωτογραφίες

Βραδινή έξοδος στα μπουζούκια για τον παρουσιαστή του “Πρωινού mou”...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την τηλεοπτική υπόσχεση που έδωσε στο “Πρωινό mou” κράτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος και πήγε στα μπουζούκια για να απολαύσει τη συνεργάτιδα της εκπομπής του Ελισάβετ Σπανού.

 

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε αυτές τις μέρες με φιλική παρέα στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο “Φωταέριο”, όπου εμφανίζεται η Ελισάβετ Σπανού με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Καίτη Γαρμπή. Η νεαρή τραγουδίστρια που εμφανίζεται ιδιαίτερα σέξυ στη σκηνή του νυχτερινού σχήματος, είχε γίνει θέμα στην πρωινή εκπομπή και η ίδια είχε καλέσει τους παρουσιαστές να πάνε να την δουν.

 

Έτσι και έγινε! Ο Πέτρος Κωστόπουλος, έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του και διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα, μόλις η Ελισάβετ τελείωσε την εμφάνισή της στη σκηνή βρέθηκε στο τραπέζι του και απόλαυσαν όλοι μαζί το υπόλοιπο πρόγραμμα της βραδιάς.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με μία μαντινάδα: «Ας τραγουδάει του Θεού από την αυγή ως τη δύση»
Η Ρεθυμνιώτισσα ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τη συγκίνησή της με λίγες λέξεις, συνδέοντας το τραγούδι, που σημάδεψε ολόκληρη τη διαδρομή του καλλιτέχνη, με το τελευταίο «ταξίδι»
Μαρία Τζομπανάκη
Άννα Πρέλεβιτς: Αποχωρίστηκε για τρεις μέρες τα δίδυμα – «Οι τύψεις πολλές αλλά χαίρομαι τόσο που έχω επιστρέψει στη δουλειά»
Η τρυφερή εξομολόγηση της πρώην Σταρ Ελλάς για τις μικρές της «νεραϊδούλες» και τα ανάμεικτα συναισθήματα της επιστροφής στην επαγγελματική της καθημερινότητα
Άννα Πρέλεβιτς