Lifestyle

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Γιώργος Λιάγκας, Μαρία Αντωνά, Μαρία Μπεκατώρου και άλλοι μοιράζονται πόζες με τα κατοικίδιά τους

Συγκινούν οι αναρτήσεις τους
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αγαπημένα πρόσωπα από την τηλεόραση και τον χώρο της τέχνης δημοσίευσαν φωτογραφίες από τα αγαπημένα τους κατοικίδια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Λιάγκας, η Μαρία Αντωνά και η Μαρία Μπεκατώρου.

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 04 Οκτωβρίου! Την Κυριακή (04.10.2026) ο Γιώργος Λιάγκας, η Μαρία Αντωνά και η Μαρία Μπεκατώρου και άλλα δημοφιλή πρόσωπα μοιράστηκαν στιγμές από τη ζωή τους με τα σκυλάκια και τα γατάκια τους, ενώ ταυτόχρονα εξομολογήθηκαν τη μεγάλη αγάπη που έχουν για τα ζώα.

«Το καλύτερο πλάσμα του κόσμου. Η φουσκίδα μου…. Χρόνια πολλά στα ζωάκια μας!», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας για τη σκυλίτσα του, Φούσκα.

Ανάρτηση για τον σκύλο του συντρόφου της, Γιώργου Λιάγκα, έκανε και η Μαρία Αντωνά.

«Στην Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, γιορτάζω όλα τα ζωάκια του κόσμου… αλλά η καρδιά μου σήμερα ανήκει λίγο περισσότερο σε σένα.

Η πρώτη μου. Η μοναδική μου, η Φούσκα μου», έγραψε η Μαρία Αντωνά στο Instagram.

H Ρίτσα Μπιζόγλη που αγαπάει τα αδέσποτα, μοιράστηκε μία φωτογραφία από τη στιγμή που τάιζε γάτες στον δρόμο.

Η Μαρία Μπεκατώρου μοιράστηκε φωτογραφίες με την σκυλίτσα, που της έχει χαρίσει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Σήμερα γιορτάζει η “ανιδιοτελής αγάπη”. Χρόνια πολλά σε όλα τα πλάσματα που κάνουν τη ζωή μας ομορφότερη κι εμάς καλύτερους και πιο δίκαιους ανθρώπου», έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου στην ανάρτησή της.

Μία φωτογραφία με τον 13χρονο σκύλο της μοιράστηκε και η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Σχεδόν 13 χρόνια μαζί σου και σε γιορτάζουμε κάθε μέρα! Σ’αγαπάω Μοκάκο μου!», έγραψε στο Instagram.

Παράλληλα, η Δέσποινα Καμπούρη εξομολογήθηκε: «Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Πριν 5 χρόνια, ένα καφέ κουτάβι μπήκε στη ζωή μας και, χωρίς να το καταλάβουμε, έγινε ένας από εμάς. Οπότε ναι… όποιος δεν αγαπάει τον Τάρα, μένει εκτός. Γιατί στην οικογένειά μας δεν υπάρχει “μισή” αγάπη. Ή αγαπάς ολόκληρο το πακέτο της ζωής μας ή δεν το παίρνεις καθόλου».

Ανάρτηση για το σκυλάκι της έκανε και η Νίκη Κεραμέως.

«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, και είναι σημαντικό να θυμόμαστε κάθε μέρα ότι τα ζώα δεν χρειάζονται μόνο την αγάπη μας. Χρειάζονται φροντίδα, σεβασμό και υπευθυνότητα.

Γιατί ο τρόπος που φερόμαστε στα ζώα λέει πολλά για την κοινωνία που θέλουμε να είμαστε», η υπουργός Εργασίας.

«Δύο χρόνια μαζί και δεν μπορώ ήδη να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα», έγραψε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Μία συγκινητική ανάρτηση για τη σκυλίτσα της, Τρούφα, έκανε και η Ελένη Τσολάκη.

«Σ’ ευχαριστώ γιατί μου έμαθες τόσα πολλά ανιδιοτελώς!

Σ’ ευχαριστώ γιατί μου έδειξες την αγάπη μ’ έναν άλλο τρόπο!!

Γιατί είσαι δίπλα μου κάθε στιγμή της ζωής μου!!

Σ´ ευχαριστώ που ήρθες!!!

Μακάρι να σου ανταποδώσω τα μισά από τα δώρα που μου έκανες!!!

Από τα μάτια σου “άκουσα” τα πιο όμορφα λόγια!!!

Θα σ’ αγαπώ για πάντα!

Χρόνια πολλά στα πλάσματα που δεν ζητάνε τίποτα κ προσφέρουν τα πάντα!», έγραψε η Ελένη Τσολάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας – Έγκυος η σύζυγός του Νάνσυ Κοιλού
Για τον Γιώργο Πατούλη, αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα γίνει πατέρας, καθώς μαζί με τη Νάνσυ Κοιλού έχουν ένα αγοράκι 1,5 έτους και από τον προηγούμενο γάμο του με τη Μαρίνα Σταυράκη έχει αποκτήσει τον γιο του, Αλέξανδρο
Γιώργος Πατούλης-Νάνσυ Κοίλου 42
Σία Κοσιώνη: «Δεν θα ξανακακοποιήσω τη Σία, αλλά κυρίως δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιήσει ξανά»
«Εκεί που μπορούσα να κάνω τα πάντα, βρέθηκα ξαφνικά σε ένα κρεβάτι, χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ, να πάω στην τουαλέτα ή ακόμη και να σηκώσω το πόδι μου», εξομολογήθηκε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε
Σία Κοσιώνη