Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πάνος Μουζουράκης: Έχουν αλλάξει πάρα πολλά στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο

Πάνος Μουζουράκης: Έχουν αλλάξει πάρα πολλά στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Πάνος Μουζουράκης, που πρωταγωνιστεί στο «Scrooge & Rock and Rock n’ Roll», μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την καριέρα αλλά και την πεοσωπική ζωή του.

«Εμένα το 2023 ήταν πάρα πολύ ωραίο, οπότε το ‘γέρε χρόνε φύγε’ δε μ’ αρέσει, θέλω κάτι αισιόδοξο. Αυτό που συνέχεια κατηγορούμε κάποιον άλλον… την αλλαγή την έχεις μέσα σου», ανέφερε αρψικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Όπως λέει ο ίδιος, «ακόμα με τις δημόσιες εμφανίσεις δεν το έχω βρει, προσπαθώ. Ήταν ωραίο το 2023, ήταν μια ανάσα.

Ζούμε σε μια εποχή που δεν πρέπει να διαφημίζεις πολύ τη χαρά σου. Είμαι σε τρυφερή φάση, σε άλλη φάση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσωπική ζωή του. «Έχουν αλλάξει πάρα πολλά στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο, δεν είναι μόνο ένα πράγμα, είναι ολοκληρωτική η αλλαγή», λέει ο δημοφιλής καλλιτέχνης…

…Το να ακουμπήσουμε κάπου πρέπει να μας ανοιχτεί η αγκαλιά. Στην τρυφερότητα πρέπει απλά να αφεθείς, μπορείς να τη δώσεις αλλά για να την απολαύσεις πρέπει να κάτσεις λίγο πίσω, να… Ήρθαν τα πράγματα που μπόρεσα να αφεθώ».

Αναφερόμενος στην παράσταση που πρωταγωνιστεί, ο Πάνος Μουζουράκης λέει μεταξύ άλλων: «Ο Scrooge ήρθε και με άλλαξε, με έκανε από Scrooge, έναν άνθρωπο που θέλει πιο πολύ να δοκιμάζει και το άλλο, να ζήσω ως φλώρος στην υπόλοιπη ζωή μου. (…)

Είμαι στριφνός άνθρωπος, όλοι έχουμε τα πάντα μέσα μας και υπό τις πιέσεις και συνθήκες μπορούν να βγουν τα πάντα από μέσα σου. (…)

Έχω ταλαιπωρήσει κόσμο αλλά τα ήθελε και ο κ@λος τους. (…) Έχω μια εσωτερική φωνή η οποία πάντα μου μιλάει και όταν δεν την ακούω, μου μιλάει πιο δυνατά και αν δεν την ακούσω και εκεί, φωνάζει».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις