Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάνος Νάτσης: Αναστέλλονται οι παραστάσεις στο θέατρο «Ήβη» μετά τον θάνατο του

Πάνος Νάτσης: Αναστέλλονται οι παραστάσεις στο θέατρο «Ήβη» μετά τον θάνατο του

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση, η θεατρική παραγωγή, Θεατρικές Σκηνές, η οποία συνεργάζεται με το Θέατρο Ήβη προχώρησε στην θλιβερή ενημέρωση για τον χαμό του γνωστού ηθοποιού μέσα από τα social media.

Ο 31χρονος ηθοποιός τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου έπεσε νεκρός στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο με την μηχανή του.

Να θυμίσουμε πως ο Πάνος Νάτσης τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστούσε στο Θέατρο Ήβη και στην παράσταση, «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».

«Η οικογένεια των Θεατρικών Σκηνών με τεράστια θλίψη, αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο συνεργάτη, που έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα, σε τροχαίο ατύχημα. Οι παραστάσεις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση η θεατρική παραγωγή, Θεατρικές Σκηνές.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theatrikes Skines (@theatrikesskines)

 

Και ο γνωστός παραγωγός (Θεατρικές Σκηνές) Πάνος Κατσαρίδης αποχαιρέτησε τον Πάνο Νάτση με ανάρτησή του στο instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία του άτυχου ηθοποιό γράφοντας: «Πανούλη μας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Katsaridis (@panoskatsaridis)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις