Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πάνος Σταθακόπουλος: Έκανα διαθήκη γιατί δεν θέλω να τσακωθούν οι συγγενείς μου

Πάνος Σταθακόπουλος: Έκανα διαθήκη γιατί δεν θέλω να τσακωθούν οι συγγενείς μου

Για τις άβολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο θέατρο, τις σχέσεις που του έχουν χρεώσει, αλλά και για το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή μίλησε ο ηθοποιός, Πάνος Σταθακόπουλος.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος είπε αρχικά: «Μου έχει συμβεί να χάσω κάποιον δικό μου και το ίδιο βράδυ να παίζω θέατρο, είχα μια σκηνή πάνω σε ένα φέρετρο. Δεν μπορώ να κάνω χιούμορ με τα πάντα. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου με αυτό που είπε η Ματσούκα, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να με ξέρει».

Στη συνέχεια ο γνωστός καλλιτέχνης συμπλήρωσε, αναφορικά με σχέσεις και γάμους που του έχουν «φορτώσει», πως: «μου έχουν χρεώσει πολλές γυναίκες, είπαν ότι έχω παντρευτεί την Ελένη Γερασιμίδου».

Στη συνέχεια περιέγραψε το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή και ωστόσο σώθηκε από θαύμα, αλλά και τοποθετήθηκε για τον Λάκη Γαβαλά.

 

«Σε ένα ατύχημα έχω «βιώσει» τον θάνατό μου, έγινε θαύμα και σώθηκα. Έκανα τη διαθήκη μου, γιατί δεν θέλω οι συγγενείς μου να τσακωθούν. Ο Γαβαλάς ήταν αγχωμένος στη σειρά, του είπα πες τα όπως τα λες στο σπίτι σου», τόνισε κλείνοντας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις