Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πανσέληνος Ιουνίου: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Πανσέληνος Ιουνίου: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Το τι δίνεις και τι παίρνεις σε απασχολεί σήμερα με την είσοδο της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου και τη Σελήνη να φτάνει σε Πανσέληνο απόψε. Μετά την αποψινή Πανσέληνο μπορεί να σου έρθουν πληροφορίες για τα οικονομικά ή να βιώσεις έντονα συναισθήματα που ταράζουν λίγο τον κόσμο σου και σε ωθούν σε μια νέα κατεύθυνση.

Έρχεσαι σε επαφή με τα συναισθήματα σου, αλλά το τι να κάνεις με αυτά μπορεί να μην είναι εντελώς ξεκάθαρο. Μην ασκείς πίεση στον εαυτό σου. Άφησε τα πράγματα να ξεδιπλωθούν μόνα τους, αντί να προχωρήσεις σε δράση.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνάει σήμερα στον τομέα των συνεργασιών σου και απόψε είναι πλήρης. Αυτή Πανσέληνος ξυπνά επίμονα συναισθήματα που σε ωθούν να συνδεθείς με ένα σημαντικό πρόσωπο με όμορφους τρόπους. Μπορεί όμως και να ακούσεις τη διαίσθηση σου σχετικά με ένα άτομο ή μια σχέση.

Άγνωστα μέχρι στιγμής συναισθήματα ή ζητήματα σχέσεων μπορεί να έρθουν στο φως. Θα μπορούσε να υπάρξει ένα αποκορύφωμα ενός προσωπικού έργου ή αυτό μπορεί να αφορά κάτι που αναπτύχθηκε μέσα σου και τώρα φτάνει σε μια προσωπική ανακάλυψη. Μπορεί να υπάρξει μια δοκιμασία σε μια συνεργασία, αλλά και μια ευκαιρία να συνδεθείς με τα συναισθήματα σου.

Καρκίνος: Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 6 οίκο σου και απόψε ολοκληρώνεται. Αυτή η Πανσέληνος ανοίγει τα μάτια σου σε ένα θέμα εργασίας που χρειάζεται την προσοχή σου. Την επόμενη εβδομάδα είναι μια καλή στιγμή να αναζητήσεις συμβουλές, βοήθεια και καθοδήγηση οπλισμένη με μια ισχυρότερη αίσθηση των στόχων σου.

Εάν δεν είσαι ικανοποιημένη με θέματα εργασίας, υγείας ή υπηρεσιών νιώθεις τώρα αυτήν την απογοήτευση με την Πανσέληνο να φωτίζει τους τομείς των υπηρεσιών σου. Κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.

Λέων: Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα και απόψε ολοκληρώνεται. Αυτή η Πανσέληνος σε ενθαρρύνει να δώσεις περισσότερη προσοχή στις ανάγκες σου για δημιουργική έκφραση, ρομαντισμό και έμπνευση.

Μπορεί να σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής ή μια σημαντική ανακάλυψη που σχετίζεται με δημιουργικές αναζητήσεις, μακροπρόθεσμα έργα και στόχους ευτυχίας, χόμπι, ρομαντισμό και φιλίες. Άκουσε την καρδιά σου, αλλά αφιέρωσε χρόνο και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις, καθώς τα συναισθήματα είναι πιθανό να μεγεθύνονται.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις