Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2015: Πώς σε επηρεάζει, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2015: Πώς σε επηρεάζει, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Στις 27 Οκτωβρίουδιαμορφώθηκε η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία φαίνεται αρκετά θετική, καθώς σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, το Δία και τον Πλούτωνα, σχηματίζοντας ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης. Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Πανσέληνο Οκτωβρίου και το ζώδιό σας.

Ο Ταύρος -που κυβερνάται από την Αφροδίτη- διεγείρει τις αισθήσεις μας και μας παροτρύνει να απολαύσουμε τη ζωή και να βρούμε χαρά ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα. Από την άλλη όλη αυτή η γήινη ενέργεια, μας καλεί να γίνουμε περισσότερο πρακτικοί, να ασχοληθούμε με τα οικονομικά και τα αισθηματικά μας και να βρούμε τρόπους ώστε να νιώσουμε περισσότερο ασφαλείς. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθούν περισσότερες σχέσεις αλλά και να αποκατασταθούν επαγγελματικά περισσότεροι άνεργοι, αφού πλέον και οι παράλογες απαιτήσεις θα περιοριστούν. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από το γεμάτο φεγγάρι είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς).

ΚΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος που διαμορφώθηκε στις 27 Οκτωβρίου ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σου και σε βοηθά να διεκπεραιώσεις τυχόν χρέη και εκκρεμότητες αλλά και να βρεις νέες πηγές εσόδων. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί μπορείς επίσης να θέσεις στόχους για τη βελτίωση των εισοδημάτων σου ή να αποδεχτείς νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα αποδειχθούν κερδοφόρες, καθώς ο Ποσειδώνας, ο Δίας και ο Πλούτωνας στηρίζουν θετικά το γεμάτο φεγγάρι. Ένα σημαντικό βοήθημα μπορεί να προέλθει και από το οικογενειακό σου περιβάλλον ή από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου σου.

Διαβάστε αναλυτικά για την πανσέληνο Οκτωβρίου και τα ζώδια στο www.tlife.gr

ΤΑΥΡΟΣ: Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο ζώδιό σου στις 27 Οκτωβρίου αναμένεται ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να ακολουθήσεις έναν νέο τρόπο ζωής που όχι μόνο θα σου ταιριάζει αλλά επιπλέον θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και την ψυχολογία σου. Η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα εγγυάται ένα νέο φιλικό περιβάλλον που θα σου προσφέρει ερεθίσματα και προοπτικές που θα κάνουν πολύ ενδιαφέρουσα τη ζωή σου. Αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση, αυτό το διάστημα θα γίνει πιο δυνατή και είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί ή να ξεκινήσεις τις προσπάθειες για τον πρώτο σου απόγονο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Οκτωβρίου φωτίζει το σκοτεινό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σε βοηθά να “σκάψεις” στο υποσυνείδητό σου και να εντοπίσεις τις βαθιές επιθυμίες σου. Μια ανασκόπηση των μέχρι τώρα επιτυχιών ή αποτυχιών σου θα αποτελέσει τον απαραίτητο οδηγό που θα κατευθύνει τα επόμενα βήματά σου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορεί να θεωρηθεί κάπως υποτονικό, αφού οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο τη σκέψη και την ανάλυση παρά τη δράση. Από την άλλη όμως πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα οργανωθείς και θα δρομολογήσεις τις κινήσεις σου για το άμεσο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 27 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τους φίλους σου, τις φιλοδοξίες σου και τα όνειρά σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, να ολοκληρώσεις τους στόχους σου αλλά και να κάνεις αλλαγές στο φιλικό σου κύκλο. Οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα μπορεί να αποτελέσουν τη σπίθα για την ενασχόληση με δραστηριότητες που θα σου αποφέρουν μεγάλα κέρδη. Ο Ποσειδώνας που στηρίζει θετικά την Πανσέληνο μπορεί επίσης να σε παροτρύνει να ταξιδέψεις στο εξωτερικό είτε για την προώθηση της δουλειάς σου είτε για ψυχαγωγικούς λόγους.

Διαβάστε αναλυτικά για την πανσέληνο Οκτωβρίου και τα ζώδια στο www.tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε