Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 5 Μαϊου 2023

Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 5 Μαϊου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 5 Μαϊου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ακολουθείς τον δικό σου δρόμο, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Ωστόσο τα γεγονότα ίσως σε προκαλέσουν να αντιμετωπίσεις τις προσκολλήσεις σου που έχουν να κάνουν κυρίως με εσένα και με το πού οδηγείσαι αυτές τις μέρες.

Με μια έκλειψη στο αντίθετο ζώδιο σου, η προσοχή σου στρέφεται στην προοπτική σου, αλλά και στις ανάγκες κάποιου σημαντικού για σένα ανθρώπου. Αυτό, μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των πραγμάτων αφού τώρα τελευταία ήσουν κυρίως εστιασμένη στα δικά σου σχέδια. Μπορεί να αισθανθείς καταβεβλημένη.

Δίδυμοι: Η σημερινή έκλειψη είναι μέρος ενός συνόλου εκλείψεων που σε βοηθούν να πετύχεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ξεκούρασης. Αυτό το σετ των εκλείψεων ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και συνεχίζεται μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Αυτή η συγκεκριμένη έκλειψη σε προκαλεί να αντιμετωπίσεις προθεσμίες, θέματα φυσικής κατάστασης ή θέματα οργάνωσης.

Οι συνειδητοποιήσεις και οι αποκαλύψεις τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να σε παρακινήσουν να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο ισορροπημένη. Οι επόμενες εβδομάδες επίσης είναι δυνατές για να συμφιλιωθείς με το παρελθόν.

Καρκίνος: Οι επιρροές στον χάρτη σου συνεχίζουν να μεταμορφώνουν την κοινωνική σου ζωή, τα όνειρα, τις επιθυμίες και τις πρωτοβουλίες σου. Η σημερινή έκλειψη Σελήνης δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ανάγκη σου για αναψυχή, ρομαντισμό και δημιουργική έκφραση. Κάτι που έχεις αμελήσει και τώρα σου υπενθυμίζεται η σημασία τους.

Τα συναισθήματα είναι ισχυρά με τόσους ανθρώπους γύρω σου να διεκδικούν την προσοχή σου. Ο επαναπροσανατολισμός είναι μια καλή ιδέα και αυτή η έκλειψη τον προκαλεί. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις ή ειδήσεις γύρω από τον έρωτα, τα παιδιά, τα χόμπι ή τις δημιουργικές αναζητήσεις.

Λέων: Αυτήν την εποχή δίνεις έμφαση στην καριέρα σου και εστιάζεις στην κατεύθυνση της ζωή σου. Εάν αισθάνεσαι λίγο εκτός ισορροπίας, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επιβραδύνεις και να αποφύγεις να ενεργείς παρορμητικά. Δώσε προσοχή στις προοπτικές και τις αποκαλύψεις αυτής της εβδομάδας.

Η σημερινή έκλειψη συμβαίνει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και φέρνει συνειδητοποιήσεις. Συναισθήματα που έχεις συγκρατήσει ή δεν έχεις ακόμα αναγνωρίσει, είναι αδύνατο να τα αγνοήσεις τώρα. Γεγονότα και αποκαλύψεις θα ανοίξουν τελικά τον δρόμο για βελτιώσεις στη ζωή σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις