Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Πανσέληνος – Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Δίδυμοι:Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να χρησιμεύσει για να ανοίξεις τα μάτια σου σε ένα θέμα του σπιτιού ή της οικογένειας. Εάν έχεις επενδύσει τόσο πολύ στη δουλειά ή τις ευθύνες σου προς τον έξω κόσμο, απολαμβάνεις την ανάγκη για βελτιωμένη διαχείριση χρόνου και ενέργειας.

Είναι επίσης καιρός να αναγνωρίσεις και να αντιμετωπίσεις τις ανάγκες σου σε θέματα φροντίδας, ασφάλειας και άνεσης. Η σημερινή όψη Ήλιου – Πλούτωνα σε βοηθά να αντλήσεις υπομονή και πίστη στον εαυτό σου. Η διορατικότητά σου επίσης λειτουργεί αναζωογονητικά για τη συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος: Με τη σημερινή Πανσέληνο να εμφανίζεται στον τομέα των επικοινωνιών σου μπορεί να χρειαστεί να αναλάβεις θελήματα, μικρά προβλήματα, γραφειοκρατία ή άλλες κοσμικές υποθέσεις.

Είναι ένα διαφωτιστικό φεγγάρι που σχετίζεται με τις επικοινωνίες, τις σπουδές, τα προσωπικά ενδιαφέροντα σου και τις μεταφορές. Πρόσεξε τις πολλές πληροφορίες που λαμβάνεις στα εργασιακά. Η συναισθηματική σου ζωή επηρεάζεται πάρα πολύ από το παρελθόν.

Λέων: Η σημερινή Πανσέληνος αναδεικνύει θαμμένα ή βαθιά συναισθήματα γύρω από την ιδιοκτησία, τα ταλέντα, την αυτοεκτίμηση και τα οικονομικά. Μπορεί να υπάρξει ένας διακανονισμός σε σχέση με τα χρήματα ή πρέπει να δώσεις προσοχή σε αυτά που οφείλεις. Τα οικονομικά θέματα μπορεί να ανθίσουν και να βελτιωθούν.

Η σημερινή διέλευση του Ήλιου με τον Πλούτωνα ενισχύει την ικανότητα του να συγκεντρώνεσαι. Πρόσθεσε χρώμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και αν είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και πόνταρε στην έντονη γοητεία σου.

Παρθένος: Η σημερινή Πανσέληνος είναι δική σου και βγάζει τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια εντελώς ξαφνικά και ίσως λίγο δραματικά. Επίσης μπορεί να βιώσεις μια σημαντική προσωπική αποκάλυψη, να κάνεις μια σημαντική συμφωνία ή να βρεις λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα και τις ιδέες σου.

Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα σου υπενθυμίζει την ανάγκη να εστιάσεις στις ενέργειες και τις στρατηγικές σου. Η συναισθηματική σου ζωή περιστρέφεται γύρω από το παρελθόν και τις εμπειρίες σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις