Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πανσέληνος: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Πανσέληνος: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Πανσέληνος σήμερα σε παρακινεί να κοιτάξεις μέσα σου. Μπορεί να καταλήξεις σε μια σημαντική συνειδητοποίηση σχετικά με την ξεκούραση και τη χαλάρωση ή να ανακαλύψεις τα αληθινά σου συναισθήματα για ένα θέμα. Μπορεί να τραβήξει την ανάγκη να απομακρυνθείς από τη ρουτίνα για να φροντίσεις την ψυχική και συναισθηματική σου υγεία.

Ωστόσο δεν είναι ώρα για σαρωτικές αποφάσεις. Αντίθετα, αυτή είναι η στιγμή να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα, τα ένστικτα και τις προαισθήσεις σου και στη συνέχεια να αφήσεις σταδιακά να ξεδιπλωθεί ένα σχέδιο για να χειριστείς τα πράγματα.

Δίδυμοι: Τα συναισθήματα για κάποιον ή ένα έργο μπορούν να ανθίσουν σήμερα. Η σημερινή Πανσέληνος προκαλεί την ανάγκη για ιδιαίτερη προσοχή στις φιλίες, την κοινωνική ζωή, τα δίκτυα, τους στόχους ευτυχίας, τα όνειρα και τις ελπίδες σου. Αυτό το φεγγάρι σου υπενθυμίζει την ανάγκη για άλλους, είτε πρόκειται για υποστήριξη, είτε για την αίσθηση του ανήκειν.

Η προσέγγιση αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι θεραπευτική. Τα συναισθήματα σου διευρύνονται σήμερα και μπορεί να υπάρξει μια αποκάλυψη ή να έρθεις σε επαφή με τα αληθινά σου συναισθήματα για ένα θέμα ή να δεις μια κατάσταση υπό νέο πρίσμα.

Καρκίνος: Μπορείς να αναγνωρίσεις την ανάγκη να εκτελέσεις ή να αναλάβεις την ηγεσία. Μπορεί να προκύψει μια ανταμοιβή, ένα βραβείο ή ένα αποκορύφωμα ενός έργου που θα σε βγάλει από το καβούκι σου.

Η σημερινή Πανσέληνος συμβαίνει στον τομέα της καριέρας σου και στο δημόσιο τομέα και μπορεί να προκαλέσει τις δικαιολογίες σου για να μείνεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ή να αποφύγεις συγκεκριμένες ευθύνες. Έχει δοθεί ευεργετική εστίαση στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή αυτές τις μέρες, αλλά το να το παρακάνεις σημαίνει ότι τα οφέλη αρχίζουν να μειώνονται.

Λέων: Πραγματοποιήσεις και επιφάνειες είναι δυνατές σήμερα. Η Πανσέληνος είναι ένα κάλεσμα για να διευρύνεις τα ενδιαφέροντα και τις εμπειρίες σου, ιδιαίτερα αν έχεις επικεντρωθεί εντατικά στην προσωπική σου ζωή. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σε αφυπνίσει στην ανάγκη για πιο ζωηρές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα.

Είναι μια ώθηση για να ολοκληρώσεις τη ζωή σου με επιδιώξεις που τροφοδοτούν το πνεύμα και το μυαλό σου. Το μυαλό σου επίσης ανοίγει στην ανάγκη για αλλαγή προοπτικής ή σκηνικού και διάλλειμα από τη ρουτίνα. Η εστίαση σου σε θελήματα, γραφειοκρατία και μάθηση έχει κυριαρχήσει στη ζωή σου πρόσφατα, αλλά η σημερινή Πανσέληνος σου υπενθυμίζει να τροφοδοτήσεις την ψυχή σου ή να μάθεις κάτι νέο.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις