Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

«Πατέρα κάτσε φρόνιμα» – Το μήνυμα της Φένιας Πλεύρη για τον γάμο του πατέρα της

«Πατέρα κάτσε φρόνιμα» – Το μήνυμα της Φένιας Πλεύρη για τον γάμο του πατέρα της
Φωτογραφία Αρχείου / NDP

«Πατέρα κάτσε φρόνιμα» και 3 emoji που κλείνουν το μάτι, είναι το μήνυμα όλο νόημα που στέλνει η Φένια Πλεύρη, η κόρη του δικηγόρου Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον γάμο του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Δεν γινόταν να μην σχολιάσει τον γάμο του Κωνσταντίνου Πλεύρη με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα η κόρη του, Φένια. Ανεβάζοντας σε story στο Instagram ένα απόσπασμα από την ταινία «Πατέρα κάτσε φρόνιμα», η κόρη της οικογένειας στέλνει το δικό της μήνυμα.

Το απόσπασμα της ταινίας είναι από τη στιγμή που ο Γιώργος Ζαμπέτας τραγουδάει μπροστά στον Λάμπρο Κωνσταντάρα το ομώνυμο τραγούδι, το οποίο λέει μεταξύ άλλων στους στίχους: «Πατέρα κάτσε φρόνιμα, Μη γίνεσαι ρεζίλι, Τα νιάτα θέλουν έρωτα, Κι οι γέροι χαμομήλι».

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή στις 18 Δεκεμβρίου υπό άκρα μυστικότητα, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα της εφημερίδας On Time.

Δείτε το story της Φένιας Πλεύρη στο Instagram:

Για τον γάμο του πατέρα του αντέδρασε και ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος ανέφερε ότι «αμαρτίες πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις