Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέμη Ζούνη: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου

Πέμη Ζούνη: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου

Η αγαπημένη και πάντα λαμπερή Πέμη Ζούνη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον ρόλο στον «Έρωτα Φυγά», αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η Πέμη Ζούνη είναι, δίχως αμφιβολία, μια από τις πιο αγαπημένες και πιο σπουδαίες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλυς που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Πέμη Ζούνη είπε χαρακτηριστικά: ≈Ο “Έρωτας Φυγάς” είναι μια παραγωγή που την πολεμάμε με νύχια και με δόντια γιατί κανονικά η συγκεκριμένη ιστορία δεν είναι για καθημερινό, αλλά προσπαθούμε και κάνουμε πάντοτε το καλύτερο…

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, καθώς μαζί φτιάξαμε κάτι που είχε τέτοια επίδραση στο κοινό.

Χαρακτήρισε μια εποχή ολόκληρη, κράτησε και τρεις σεζόν. Κάθε φορά ήταν σαν να γυρίζαμε ταινία περνούσαμε υπέροχα και όλες αυτές οι στιγμές μου έχουν μείνει αξέχαστες.

Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει το νέο σίριάλ του, το Maestro και θα το παρακολουθήσω με πάρα πολύ αγάπη…», ανέφερε η Πέμη Ζούνη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις