Lifestyle

Περικλής Κονδυλάτος: «Τάιζα τον Τριαντάφυλλο στο στόμα με φαγητά που κλέψαμε και κοιτούσα τα μάτια του να λάμπουν μέσα στο σκοτάδι»

«Ήταν μια μεγαλειώδης εμπειρία και δεν εννοώ σαν αποτέλεσμα, αυτό που είδατε στην τηλεόραση, αλλά αυτό που έζησα εγώ», είπε ο σχεδιαστής κοσμημάτων
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καλεσμένος στο «Bedtime Stories» της Πέννυς Καβέτσου βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος, δίνοντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον ίδιο να αναφέρεται σε διάφορα προσωπικά θέματα.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος μίλησε και για την εμπειρία του στο Survivor δίνοντας μας κάποια highlights.

«Ήταν μια μεγαλειώδης εμπειρία και δεν εννοώ σαν αποτέλεσμα, αυτό που είδατε στην τηλεόραση, αλλά αυτό που έζησα εγώ. Οι στιγμές που ήμουν ολομόναχος μέσα στη ζούγκλα με κάτι πελώρια δέντρα, που δεν ήξερες αν θα σε φάει κανένα φίδι, αν θα σου επιτεθεί κανένα ζώο…

Το ότι ήμασταν μέσα στις βάρκες και είδα μια φάλαινα να περνάει από κάτω, ότι μας κυνηγούσε ένα αγριογούρουνο μια φορά, ότι φάγαμε κάτι και δηλητηριαστήκαμε όλοι και πήγαμε να πεθάνουμε… Παρακαλούσα γονατιστός έναν άνθρωπο να μου δώσει να φάω και αυτός ήθελε τα σκουλαρίκια μου», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε επίσης: «Τάιζα τον Τριαντάφυλλο στο στόμα με κάτι φαγητά που κλέψαμε και κοιτούσα τα μάτια του να λάμπουν μέσα στο σκοτάδι. Και να καταλαβαίνεις ότι ένας άνθρωπος που τον αντιπαθείς, ότι τον αγαπάς πάρα πολύ γιατί είναι ένας άνθρωπος ρε φίλε.

Από αυτή την ιστορία θα μου μείνουν τα μάτια του Τριαντάφυλλου μέσα στο σκοτάδι, που το έβαζα την τροφή μέσα στο στόμα για να το φάμε γρήγορα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέβασε υψηλό πυρετό και δεν πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Η ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη
Με ανάρτησή του ο Σάκης Κατσούλης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι η σύζυγός του παρουσίασε υψηλό πυρετό και ταλαιπωρήθηκε αρκετά τις τελευταίες ημέρες
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον καρπό του έρωτά τους 10