Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Πέθανε η ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου

Πέθανε η ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου όπως έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει ότι η Ζωή Παπαδοπούλου ήταν μια ηθοποιός αθόρυβη που σε όλη της την ζωή υπηρέτησε με απέραντη αγάπη το θέατρο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, έγραψε: «Ενα πολύ γλυκο πλάσμα του χώρου μας, μια ηθοποιος αθόρυβη που σε όλη της την ζωη υπηρέτησε με απέραντη αγάπη το θέατρο, από τους πρωτεργατες των αποκέντρων Θεάτρων που παλευε να στήσει και να δημιουργεί ωραίες παραστασεις στο Θερινο Θέατρο της Λούτσας. Λάτρευε το κλασσικό θέατρο. μόνη της έραβε, αφισοκολουσε, έτρεχε νυχθημερόν κ έδινε μήνυμα σε μας τους νεώτερους.

Από τα πιο ενεργά μέλη του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σεη) και του ΕΣΗ (ΕΝΩΣΗ συνταξιούχων ηθοποιιών) , όταν πια συνταξιοδοτήθηκε η χαρά της ήταν να περνά τον χρόνο της βοηθώντας στα γραφεία κ να κάνει συγκεντρώσεις στο σπίτι της με πολλούς καλλιτέχνες. Ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια κι όνειρο της ήταν να μείνει το θέατρο της Λούτσας στους ηθοποιούς.

Αυτή ήταν η καλόκαρδη, υπέροχη Ζωή Παπαδοπούλου. Θα την αποχαιρετήσουμε 11.30 την Δευτέρα από το κοιμητήριο του Βύρωνα. Καλό ταξίδι Ζωίτσα μου».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις