Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέτρος Κόκκαλης: Ευχές στον αέρα για τον γάμο του με τη Δήμητρα Ματσούκα

Πέτρος Κόκκαλης: Ευχές στον αέρα για τον γάμο του με τη Δήμητρα Ματσούκα
NDPphoto

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ βρέθηκε σήμερα ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, μιλώντας για την ανεξαρτητοποίησή του. Ωστόσο, οι παρουσιαστές του ευχήθηκαν για τον γάμο του με την Δήμητρα Ματσούκα.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα αναμένεται να παντρευτούν σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου.

Κατά τη σημερινή του εμφάνιση στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής μίλησε για την απόφασή του αλλά και για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Δεν είναι ούτε ευχάριστες ούτε ευοίωνες οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε και πρόσθεσε ότι πρόκειται για τα «απόνερα της διεύρυνσης που δεν έγινε ποτέ, κάτι που μας οδήγησε σε αυτούς τους τριγμούς και στην αποχώρηση ενός μεγάλου κομματιού του κόμματος».

Αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας πως ως «μαθητευόμενος μάγος αντιμετωπίζει μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να διαχειριστεί».

Όταν ρωτήθηκε γιατί αποχώρησε από το κόμμα είπε ότι οδηγήθηκε στην απόφαση βλέποντας «τον τρόπο που θέλει ο πρόεδρος να λειτουργήσει το κόμμα, κάτι που δεν με εκφράζει καθόλου. Σέβομαι την απόφαση των μελών αλλά πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις και του κάθε πολιτικού».

Ωστόσο, στο τέλος της κουβέντας τον περίμενε μια έκπληξη, καθώς Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος του ευχήθηκαν για τον επικείμενο γάμο του, λέγοντάς του ότι έρχονται τα καλύτερα. 

Δείτε το απόσπασμα στο τέλος του βίντεο:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις