Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέτρος Λαγούτης: Η σκηνοθεσία είναι κάτι που με ιντριγκάρει

Πέτρος Λαγούτης: Η σκηνοθεσία είναι κάτι που με ιντριγκάρει

Ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης, καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε πως εδώ και χρόνια σκεφτόταν να δοκιμάσει τη σκηνοθεσία.

Φέτος του δόθηκε η ευκαιρία με τους «Τέλειους Ξένους», όπου σκηνοθετεί το έργο μαζί με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο.

«Φέτος είχα τη χαρά και να σκηνοθετήσω στο θέατρο. Αυτό μου άνοιξε έναν άλλο δρόμο, που έβαλε σπιρτάδα στο μάτι. Η αλήθεια είναι πως περνώντας τα χρόνια κάποια πράγματα αρχικά τα φαντάζεσαι πως θα τα κάνεις, άρα δεν σε ιντριγκάρουν τόσο πολύ, ενώ κάποια άλλα – όπως τώρα η σκηνοθεσία – μου έκανε σοβαρό κλικ», δήλωσε ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο γιος του, Δημήτρης, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά «Έτερος Εγώ». Αν και δεν είχαν μαζί σκηνές, παρακολούθησε κάποια γυρίσματα του γιου του.

«Ο Δημήτρης δεν έβγαζε άγχος. Δεν ήθελα να του πω μην αγχώνεσαι, γιατί είναι σαν να του λες αγχώσου. Όσο τον έβλεπα χαλαρό, ήταν μία χαρά».

Όπως είπε ο Πέτρος Λαγούτης, οι ηθοποιοί βασανίζονται πολλές φορές από ανασφάλεια και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να λάβουν μπράβο από τον σκηνοθέτη.

«Έγινα σταδιακά πολύ γνωστός. Εάν δει κανείς το βιογραφικό μου στην τηλεόραση δεν υπάρχει σειρά που να παίζω πρωταγωνιστικό ρόλο και να έκανε το μπαμ και γεια σας, όπως η Μυρτώ Αλικάκη με την «Αναστασία».

Έκανα επεισόδια στην «Δέκατη Εντολή», σειρές που αγαπήθηκαν, αλλά εγώ ερχόμουν σιγά σιγά και νομίζω μου ήρθε πιο καλά. Νομίζω ότι σε εκείνες τις ηλικίες δεν θα διαχειριζόμουν καλά μία απότομη αναγνωρισιμότητα», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις