Lifestyle

Πλέον τα μαγιό μπορούν να φορεθούν και εκτός παραλίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το μαγιό είναι πλέον κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό ρούχο για την παραλία. Είναι το κομμάτι που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσθέσετε άλλο ένα στην συλλογή σας.

Πριν προχωρήσετε ωστόσο στην αγορά ενός κανούργιου μαγιό, θα πρέπει να σας αναφέρουμε ότι πολλοί σχεδιαστές έχουν μεταμορφώσει αυτό το ένδυμα τα τελευταία χρόνια, καθώς θεώρησαν ότι δεν πρέπει να φοριέται αποκλειστικά στην πισίνα ή την θάλασσα, και ότι θα πρέπει να συνδυάζεται εύκολα με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας σας.

Με απλά λόγια, θα μπορείτε να το φοράτε τόσο ως βερμούδα με ένα μπλουζάκι και εσπαντρίγιες στο μπαρ, όσο και στην ξαπλώστρα της παραλίας. Δύο σε ένα λοιπόν!

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Αντώνης Ρέμος για την απώλεια του Παντελή Παντελίδη: «Η μοίρα μας έπαιξε ένα πολύ κακό παιχνίδι, είναι μια πληγή μέσα μου»
«Ξύπνησα και είδα το αυτοκίνητό μου αναποδογυρισμένο και ότι υπήρχε νεκρός τραγουδιστή - Η μητέρα μου και η αδερφή μου με έπαιρναν για να δουν αν είμαι εγώ»
Παντελής Παντελίδης / Αντώνης Ρέμος
Ειρήνη Νικολοπούλου: «Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας δεν ήταν απλά φίλος μου, ήταν αυτός που έβαλε το χέρι του στη φωτιά για μένα»
«Οι δικές μου ασθένειες, όπως η υπέρταση και η ρευματοειδής αρθρίτιδα, δημιουργήθηκαν και είχαν αφορμή τις τοξικές συμπεριφορές στο επαγγελματικό μου περιβάλλον», αποκάλυψε
Ειρήνη Νικολοπούλου